4 pārsteidzoši iemesli, kādēļ otrā laulība varētu būt laimīgāka

Laulība ne vienmēr ir mūžīga. Zvēresta brīdī mēs sakām: „līdz Nā*e mūs šķirs,” taču tas ne vienmēr ir dzīvē. Tomēr, neskatoties uz šo neskaidrību par laulībām, vai jūs zinājāt, ka otrās laulības parasti ilgst ilgāk par pirmo?

1. Pieredze padara attiecības pilnīgākas.

Viena no svarīgākajām iezīmēm, kas jums ir nepieciešama, lai panāktu panākumus šajā pasaulē, ir pieredze. Un šis princips attieksies arī uz attiecībām. Protams, pāris, kas atkārtoti apprecas, ir daudz pieredzējušāks. Tie ir daudz praktiskāki.

Viņi jau ir mēģinājuši savu spēku laulībā un neizdevās – diemžēl. Tomēr tie ir arī cilvēki, kas, iespējams, mācījās no savām kļūdām. Tie ir cilvēki, kas, iespējams, ir iepazinušies ar to, kas darbojas un kas ne.

LASI ARĪ: 5 uzstadījumi, kas jāatceras, lai sasniegtu garīgo izaugsmi 2019. gadā!

Cilvēki, kas atkārtoti apprecas, parasti ir gudrāki. Viņi zina, kad strīdēties un kad ne. Viņi zina konflikta risināšanas pamatprincipus.

2. Abi partneri labāk saprot, kas viņiem ir nepieciešamas no attiecībām

Bieži vien laulības sabrūk nepietiekamu cerību vai nereālu mērķu dēļ. Tas bieži vien ir gadījums, kad pāri steidzas precēties, vispirms nemēģinot saprast, ko viņi vēlas no attiecībām un viena no otras. Tomēr cilvēki otrajā laulībā, iespējams, jau ir ļoti introspektīvi.

Ir lielas izredzes, ka cilvēki otrajā laulībā jau daudz laika ir mēģinājuši saprast, ko viņi vēlas no dzīves, mīlestības un attiecībām. Un tādēļ viņi var skaidrāk un efektīvāk informēt par savām vajadzībām un cerībām.

Bieži vien sāpes, kas rodas pēc neveiksmīgas laulības, var padarīt personu patiešām introspektīvu. Tas liek personai pretoties jūtām un domām, ar ko viņš nekad nav saskāries agrāk. Sākumā tas var būt neērti, bet tā rezultātā šie cilvēki vienmēr ir spēcīgāki un gudrāki.

Otrajā laulībā laulātie biežāk apzinās savas stiprās un vājās puses.

3. Ir lielāks stimuls, lai laulība būtu veiksmīga.

Likmes otrajā laulībā ir augstākas. Tieši tāpēc cilvēki otrajā laulībā bieži ir vairāk motivēti un spiesti censties darīt visu, lai viņu laulībā būtu labklājība.

Protams, tas nenozīmē, ka pāriem, kas dzīvo pirmajā laulībā, nav motivācijas vai vēlmes iet līdz galam. Tomēr cilvēkiem, kuri apprecas otro reizi, ir daži papildu stimuli un motivācija strādāt.

Jautājums ir par to, ka laiks iet. Un cilvēki, kas nonāk otrā laulībā, nevēlēsies izšķērdēt savu laiku citai laulībai, kas galu galā vairs neizdosies.

4. Otrajā laulībā ir dziļāka pateicības sajūta.

Galu galā otrā laulība ir arī otrā iespēja. Šī ir otrā iespēja mīlestībai pēc dramatiskas neveiksmes. Un kas notiek ar cilvēkiem, kuri iegūst otru iespēju? Parasti viņi kļūst arvien pateicīgāki un lojālāki. Dažreiz laulības neizdodas, jo abi partneri viens otru uzskata par pašsaprotamu.

Tāpēc otrajā laulībā cilvēki parasti cīnās par savu mīlestību, jo viņi zina, cik bezjēdzīgi ir vienkārši atkal viens otru atzīt par pašsaprotamu!

avots: esotericblog

Leave a Comment