4 pazīmes, ka jūsu attiecības pakāpeniski kļūst toksiskas

Kad esam saistīti, mēs ignorējam visu, kas mums ir kaitīgs. Ne visas attiecības ir jau no paša sākuma toksiskas, dažkārt tās kļūst toksiskas laika gaitā. Tā vietā, lai ievērotu neveselīgas attiecības un emocionālās spīdzināšanas pazīmes, mēs cenšamies pieņemt to un domāt par to kā par kaut ko “normālu”, kas ir daļa no jebkādām attiecībām. Toksiskās attiecībās jūsu enerģija ir izsmelta, un tajās jūs neko neatradīsiet labu sev.

Lasi arī: Kā pareizi atvainoties dažādām Zodiaka zīmēm

Jūs joprojām atceraties labos attiecību laikus, jo neveidojat jaunas patīkamas atmiņas. Kaut arī veselīgas attiecības ļauj jums attīstīties un izcelt vislabāko no jums, toksiska saite novērš jūsu izaugsmi, atstāj jūs nogurušu un nomāktu. Jūsu pagātne ir labāka par jūsu tagadni. Jūsu partnera destruktīvā uzvedība ļauj jums ienīst sevi, un jūs esat laimīgi, ja tie nav jūsu tuvumā.

Attālums šķiet labs, bet veselīgās attiecībās attālums kļūst nepanesams. Toksiskas attiecības iznīcina jūsu garīgo veselību un veicina jūsu fiziskās Vese***as pasliktināšanos. Ja nav garīgā miera un emocionālās stabilitātes, jūsu Vese***a pasliktinās.

Ir dažas pazīmes, ar kurām ikvienai personai vajadzētu būt pazīstamai, lai saprastu, vai viņa attiecības ir indīgas vai nē.

Lasi arī: Jūs nožēlosiet, ja jūs izšķirsieties ar šīm Zodiaka zīmēm!

1. simptoms

Kad pāris ir iemīlējies, jūs bieži pamanāt, ka viņiem ir romantiski žesti. Viņi vienmēr grib turēt roku, samīļot vai pat skūpstīt. Viņi centīsies būt blakus viens otram vienmēr. Sekss ir daļa no viņu attiecībām. Kad jūsu attiecības kļūst toksiskas, jūs vairs nejūtat vēlmi apskaut vai skūpstīt otru pusi. Viens partneris jutīsies noraidīts. Jums nebūs viegli uzzināt, ka jūsu partneris vairs nav fiziski saistīts ar jums.

2. simptoms

Draugi ir mūsu terapeiti, kad kaut kas noticis mūsu attiecībās. Mēs diskutējam par nelieliem strīdiem ar viņiem, un dažreiz par tām problēmām, par kurām mēs pat nedalāmies ar mūsu partneri. Tas ir arī ļoti normāli. Vai jums ir saraksts ar sūdzībām par savu partneri? Bet jūsu partnerim jābūt tam, kurš palīdzēs jums risināt problēmas, nevis radīt problēmas. Tas ir sarkans karogs, tāpēc jūs saprotat, ka jūsu attiecības ir kļuvušas toksiskas, un jums jau ir jāizvairās no tām.

Lasi arī: 9 pazīmes, kas norāda, ka viņš savu sirdi mēģina izdziedināt uz tava rēķina

3. simptoms

Dažiem dzīves jautājumiem ir nepieciešams operatīvs risinājums. Dažreiz jums rodas dažas nopietnas problēmas, ar kurām vēlaties vērsties pie sava partnera, taču jūsu partneris, šķiet, no tām katru reizi izvairās. Jūsu problēmas viņam nav svarīgas. Tas ir satraucoši, ja jūsu partneris nepievērš uzmanību tavām rūpēm un necenšas tās novērst. Pakāpeniski tas kļūst par ļaunprātīgu uzvedību. Šādi cilvēki nevēlas uzņemties atbildību un kļūst agresīvi, kad viņiem tiek lūgts kaut ko darīt. Viņu egoisms uztver tos, un viņi aizmirst, ka viņiem ir jārūpējas par viņu partneri. Atstājiet tādus cilvēkus, kuri nevēlas uzņemties atbildību un palīdzēt jums.

4. simptoms

Jūsu sestā sajūta un sirdsapziņa ļauj saprast visus trūkumus un vājās vietas jūsu attiecības. Lai gan iekšpusē, mēs zinām, ka mēs esam netaisnīgi pret sevi, mēs joprojām turamies pie tās pašas virves, kas griežas mūsu rokās. Tas ir tāpēc, ka mēs negribam ļaut aiziet kādam, ar kuru mēs esam emocionāli savienoti, vai persona, ar kuru mēs pavadījām noteiktu dzīves laiku. Vienmēr ir grūti īstenot šādu rūgtu patiesību un attiecīgi rīkoties. Bet tā ir, tomēr, tikai pienācīga lieta, ko mēs varam darīt, lai pasargātu sevi.

Avots

Leave a Comment