4 pazīmes, ka tavā dzīvē ir parādījies cilvēks, ko ar tevi saista karma

Kā saprast, ka cilvēku ar tevi saista karma

1. Ļoti īsas vai ļoti ilgas attiecības. Karmiski saistīti cilvēki var satikties pāris dienas vai pat stundas, pēc tam izklīst un vairs nesatiekas. Visa būtība ir tāda, ka attiecības beidzas tieši tajā brīdī, kad mēs saņemam nepieciešamo impulsu no Visuma vai svarīgu mācību.

Pārraut saikni nav iespējams, jo kaut kas pastāvīgi saista šos cilvēkus. Jūs vēlaties piedot savam dvēseles radiniekam vai draugam, tāpēc attiecības var būt ļoti toksiskas un nogurdinošas, taču tās joprojām ir dzīvas. Es gribu tikt no tiem ārā, bet nevaru. Šajā gadījumā ir jādomā, ko tieši Visums vēlas mums pateikt, ko tas vēlas mums iemācīt.

2. Šķiet, ka cilvēks ir radniecīgs gars vai, gluži pretēji, jūs esat pārāk atšķirīgs. Karmiskās attiecības nezina zelta vidusceļu. Šis ir vai nu tuvākais, laipnākais un spilgtākais cilvēks tavā dzīvē, vai arī visnepatīkamākais. Radniecīgas dvēseles ir tad, kad starp cilvēkiem valda pilnīga harmonija un sapratne jau no pirmās komunikācijas sekundes.

Mēs nevēlamies sazināties ar daudziem cilvēkiem, jo ​​viņi ir pilnīgi atšķirīgi. Ja jūs nevarat no viņiem šķirties vai vienmēr ir kāds iegansts draudzībai vai mīlestībai, tas nozīmē, ka attiecības ir izveidotas, lai atceltu mūsu karmiskos parādus .

3. Sajūta, ka tu šo cilvēku pazīsti vislabāk. Gadās, ka cilvēki vienkārši iepazīst viens otru, bet jau no pirmās komunikācijas minūtes lieliski saprot viens otru. Viņi jūtas tā, it kā būtu tikušies agrāk. Tas skaidri norāda, ka tikšanos ir izplānojis liktenis.

Lasi arī: 6 budistu mūka padomi, kā saglabāt mieru pat visgrūtākajā situācijā

Lasi arī: Kā atvērt čakras un atbrīvot sievišķo enerģiju

Šādos brīžos intuīcija liek turēties pie cilvēka. Atkal ir iespējami divi scenāriji – viņš kaut ko mainīs tavā dzīvē, un tad uzreiz aizies, vai arī paliks tuvumā ļoti ilgu laiku. Šajā gadījumā pastāv iespēja, ka jūs redzējāt viens otru iepriekšējā dzīvē un jūsu saikne pārgāja jaunā iemiesojumā.

4. Spilgtas emocijas . Tā var būt ļoti spēcīga draudzība, neticami emocionāla un kaislīga mīlestība. Karmisko attiecību piesātinājums dažkārt vienkārši apgāžas, tāpēc ir grūti tās sajaukt ar kaut ko citu. Papildu emocionalitāti viņām var piešķirt tas, ka tikšanās ar cilvēku notiek tieši tajā brīdī, kad tas ir tik ļoti nepieciešams – kad jūtam sāpes un vientulību, vai arī tad, kad ļoti nepieciešama emocionāla vai kāda cita palīdzība.

Lai notīrītu karmu, nav jāgaida cilvēks vai notikums, kas novedīs pie attīrīšanās. Jūs to varat izdarīt pats trīs veidos . Atcerieties, ka visām jūsu darbībām ir nozīme un visam ir savas sekas.

Leave a Comment