4 situācijas, kad ir lietderīgi lietas atlikt

Ja turpināsiet strādāt stresa apstākļos, neatbrīvojoties no tā, kas jūs izsit no līdzsvara, jūs varat zaudēt enerģiju uz ļoti ilgu laiku. Daudzi cilvēki šajā gadījumā tiek pie nervu sabrukuma. Tas var būt melnās līnijas sākums, jo jūs riskējat ievērojami iedragāt savu veselību.

Kad tu ēd

Kad cilvēks ēd, viņam paralēli ēšanai nevajadzētu darīt kaut ko citu. Maltītei ir jābūt tādai kā meditācijai, kad izbaudi katru ēdiena kumosu, katru ēdienu. Bioenerģijas jomas eksperti stingri iesaka atlikt pat banālu TV šovu un filmu skatīšanos. Šķiet, ka nav par ko uztraukties, bet patiesībā šajā gadījumā sāta sajūta ir nedaudz notrulināta. Jums var šķist, ka neesat pietiekami paēdis, lai gan esat apēdis pietiekami daudz.

Lasi arī: Biju dziļos parādos, jau biju pilnīgi izmisusi, bet pazīstama zīlniece man ieteica, ko varētu darīt

Nav brīnums, ka ir teiciens “kamēr es ēdu, es esmu kurls un mēms”. Ēšanas laikā atlieciet jebko, lai izbaudītu to vairāk.

Kad ar tevi notika kaut kas slikts

Ja pēkšņi jums tika paziņotas sliktas ziņas, atlieciet visu uz vēlāku laiku. Īpaši tas attiecas uz darbu un svarīgiem projektiem, jo, dzirdot sliktas ziņas, mēs sākam uz tām koncentrēties, zaudējot koncentrēšanos. Tas arī ļaus ietaupīt dārgo laiku, jo raižu un nervu spriedzes brīžos mēs sākam vairāk kļūdīties.

Leave a Comment