4 vienkārši vingrinājumi – uzlabo As**sriti, iztaisno mugurkaulu un palīdz pret citām kaitēm

Group of women following their instructor during an authentic yoga class

Vesels mugurkauls ir labas pašsajūtas pamats. Stājas traucējumi, mugurkaula deformācija traucē As**s cirkulācijai, bet tas nozīmē, ka šūnās pārstāj nonākt pilnvērtīga pārtika un pietiekams skābekļa daudzums.

Japāņu zinātnieks Kacudzo Niši, kas pazīstams ar savu sistēmu “Vese***as zelta noteikumi”, izstrādājis vienkāršu kompleksu, kas ietver četrus vingrinājums, kuri ļauj iztaisnot stāju, “salikt” vietā skriemeļus un atbrīvot As**svadus.

1. Vingrinājums mugurkaulam “Koka lapa”

Uzlabo As**s cirkulāciju, iztaisno mugurkaulu, atbrīvo As**svadus no nosprostojumiem.
Sākumstāvoklis: Guļot uz grīdas uz stingras līdzenas virsmas. Katrs muskulis ir pilnībā atslābis. Iztēlojieties, ka jūsos ir mierīgs, remdējošs tukšums, un no tā ķermenis ir viegls, peldošs bezsvara stāvoklī.

Vingrinājuma izpildīšana: Lēni salieciet kājas ceļos, pievelkot pēdas pie pēcpuses, taču neatraujot no grīdas. Paceliet galvu no grīdas, neatraujot mugurkaulu, un pastiepieties ar rokām pie ceļgaliem. Kad pirkstu gali pieskarsies ceļgaliem, fiksējiet šo stāvokli 1-2 minūtes.

Iztēlojieties, kā caur visu ķermeni plūst spēcīga dzīvinošās enerģijas plūsma. Tad atgriežaties sākumstāvoklī un pilnībā atslābinieties 1-2 minūtes.

Lasi vēl: Labākie vingrinājumi, lai samazinātu augšstilbu apkārtmēru – un to visu var izdarīt mājās!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu pārējos 3 vingrinājumus!

Leave a Comment