4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūnijā – esiet gatavi, ka plāni var izgāzties!

Bīstamās mēneša dienas nerodas no nekurienes. Zvaigžņu eksperti un bioenerģijas jomas eksperti pastāstīja, kuras jūnija dienas būs bīstamas, kāpēc un kā tās var pārdzīvot, līdz minimumam samazinot problēmu iespējamību.

Iesakām arī izlasīt mūsu rakstu par  jūnija spēka dienām. Tas palīdzēs jums izveidot pilnīgu priekšstatu par to, kāds būs šis mēnesis, un tas arī palīdzēs atrisināt problēmu plānošanas nākotnē. Noteikti atceries, ka bīstamās dienās tavi plāni var izgāzties, un nakts gaismēnu negatīvā enerģija ieliks spieķus ritenī. Mums būs jābūt pacietīgiem un jāpārtrauc pārsteidzīgas darbības.

4. jūnijs — Merkura savienojums ar Urānu

Šī ir ārkārtīgi bīstama diena darbam, komunikācijai un finanšu aktivitātēm. Merkurs ir atbildīgs par biznesa sfēru un komunikācijas sfēru, un Urāns provocē neparedzamu notikumu parādīšanos. Šajā gadījumā neparedzami notikumi galvenokārt būs saistīti ar finanšu sektoru. Urāns var likt jums pēkšņi zaudēt spēju ātri pieņemt pareizos lēmumus. Šajā dienā labāk spert apzinātus soļus, lai nerastos problēmas. Neaizdodiet nevienam naudu un pats neiekrītiet parādos, pretējā gadījumā varat sagādāt nepatikšanas.

17. jūnijs – Saturna retro fāzes sākums

Saturns būs retrogrāds no 17. jūnija līdz 3. novembrim. Tas būs manipulāciju un toksicitātes ziedēšanas laiks. 17. jūnijā šāda planētas ietekme būs ļoti jūtama, turklāt uzreiz. Šajā dienā iespējamas nodevības un neparasti liels skaits nelielu nepatikšanu mīlestībā. Citas arī citas dzīves jomas. Var rasties plānošanas traucējumi, neizskaidrojamu baiļu parādīšanās un šķēršļi ceļā uz mērķi. Esiet piesardzīgs šajā grūtajā un ļoti neparedzamajā dienā.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam – būs iespēja mainīt likteni

27. jūnijs — Merkurs ieiet Vēzī

27. datumā Merkurs pāries sev ārkārtīgi nelabvēlīgā Vēža zīmē. Ūdens stihijas enerģija ievērojami pasliktinās planētas noskaņojumu. Diena būs ļoti nepiemērota ceļošanai, ainavu maiņai, komunikācijai. Jūsu dzīve nopietni mainīsies uz slikto pusi, ja atļausit sev ņirgāšanos pret mīļajiem, kā arī riskēsit ar savu reputāciju darba kolektīvā.

30. jūnijs – Neptūna retro fāzes sākums

Otrā planēta, kas jūnijā sāks savu retrogrādo kustību, ir Neptūns. Šis ir jūtu un emociju patrons, tāpēc 30. jūnijā gaidāmas neizskaidrojami spēcīgas garastāvokļa svārstības. Lielākā daļa problēmu pie mums nonāks burtiski no nekurienes. Daudzus no mums pārņems negatīva pagātnes nostalģija. Iespējams, ka daudziem no mums atgriezīsies sliktas domas, bailes, slikti ieradumi. Tas būs jūtams vairākas dienas pēc kārtas, bet tieši 30. jūnijā jābūt vispiesardzīgākajam pret savām vēlmēm.

Nelabvēlīgās dienās cilvēkiem bieži paaugstinās trauksmes līmenis, jo mēs sākam uztraukties problēmu dēļ. Šeit jums palīdzēs pieci talismani sirdsmieram. Tāpat eksperti iesaka mazāk uzmanības pievērst nelabvēļu provokācijām. Jums nav vajadzīgi jauni kari un pilsoņu nesaskaņas.

COMMENTS

Leave a Comment