Spēka dienas 2023. gada jūnijā – ievērojiet labklājības zelta likumus!

Varas dienas ir vislabvēlīgākās dienas. Par tādiem tos padara dažādi astronomiski un citi pozitīvi notikumi, par kuriem tiks runāts vēlāk. Speciālisti stāstīja, kuras jūnija dienas mums var būt visveiksmīgākās un kāpēc.

Pats jūnijs ir varas laiks. Mēģiniet šajā gaišajā laikā ievērot labklājības zelta likumus, kā arī atcerieties tālāk aprakstītos padomus. Vēl viena laba ziņa ir tā, ka jūnijā būs vairāk varas dienu nekā bīstamo.

5. jūnijs — Venēras un Plutona opozīcija

Pirmā patiesi labvēlīgā šī mēneša un visas vasaras diena kopumā ir 5. jūnijs, pirmdiena. 5. datumā Venēra un Plutons saplūdīs ļoti labvēlīgā aspektā – opozīcijā. Šīs planētas ir labi apvienotas, bet ne visās jomās. Šīs dienas svarīgākā dzīves sfēra ir mīlestība, komunikācija. Būs ļoti svarīgi mēģināt rast sevī spēku, lai lūgtu piedošanu par dažām nepatīkamām darbībām, kas izdarītas agrāk. Tāpat būs noderīgi uzsākt dialogu ar ienaidniekiem, lai apraktu cirvi un nekad neatgrieztos pie pilsoniskās nesaskaņas.

6. jūnijs ir spoguļdatuma diena

Jūnija spoguļdatums vienmēr ir laba diena radošai attīstībai, mēģinājumiem risināt sarežģītas dzīves problēmas ar vārdiem, radošumu, laipnību. Agresijai šajā dienā vajadzētu nogrimt aizmirstībā. Tāpat kā iepriekšējā dienā, arī 6. jūnijā būs vieglāk noskaņoties uz pozitīvu vilni. Daudzu cilvēku dzīve iegūs jēgu, un mūsu mērķi sāks kļūt par realitāti. Galvenais šobrīd nesteigties ar lēmumu pieņemšanu.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam – būs iespēja mainīt likteni

7. jūnijs – maksimālā Arietīda plūsma

Šī plūsma ir nesaraujami saistīta ar mūsu pasaules uzskatu. Tas mums palīdzēs atbrīvoties no stereotipiskās domāšanas, mērķu un iedvesmas trūkuma problēmas. Vēl viens Arietīda maksimums ļoti labvēlīgi ietekmēs cilvēku mēģinājumus pārveidot savu izskatu, gūt panākumus radošumā. Būs iespēja gan mainīt frizūru, gan ar garīgām praksēm nodarboties ar enerģijas atjaunošanu, gan arī iegādāties jaunu apģērbu.

11. jūnijs — Merkurs ieiet Dvīņos

11. jūnijs ir viena no svarīgākajām jūnija dienām. Merkurs ieies Dvīņos 11. datumā. Tas iezīmēs ārkārtīgi svarīga perioda sākumu mūsu dzīvē. Šī planēta ļoti labvēlīgi ietekmēs mūsu enerģiju, likteni un veiksmi, tomēr vissvarīgākā diena ir 11. jūnijs. 11. datums būs spēka diena, jo Merkurs vairos savu pozitīvo ietekmi uz tevi un mani. Šī ir labākā mēneša diena darbam, biznesam, biznesa sarunām, komandējumiem, personīgiem braucieniem. Veiksmes iespēja biznesā būs ārkārtīgi augsta.

21. jūnijs – Vasaras saulgrieži

Vēl viena ļoti svarīga diena jūnijā ir saulgrieži. Šī ir ārkārtīgi labvēlīga, ja ne pati labvēlīgākā mēneša diena. Tas ļoti labi noderēs jebkuriem mājsaimniecības darbiem, izskata pārveidošanai, mēģinājumiem atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem. Lielākajai daļai cilvēku produktivitāte ievērojami palielināsies, un noskaņojums būs vienkārši lielisks. Jā, simts lietas var mūs apbēdināt, bet, ja nekavēsies pie sliktā, sliktās domas ātri vien pazudīs.

28. jūnijs — Dienvidu deltas akvārīdu virsotne

28. jūnijs ir diena, kurā dienvidu Delta Aquarids plūsma būs visaktīvākā. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šī plūsma palīdz izvirzīt pareizos nākotnes mērķus. Vari droši iesaistīties plānošanā, kā arī pieņemt svarīgus lēmumus, kas maina dzīvi. Galvenais tajā pašā laikā ir nebaidīties no neveiksmes. Bailes ir veiksmes ļaunākais ienaidnieks.

Visās iepriekš aprakstītajās dienās eksperti iesaka pievērst īpašu uzmanību  nepārprotamajām Visuma norādēm. Tie palīdzēs atrast laimi un noteikt turpmākos dzīves mērķus. Lai šis jūnijs tev paliek atmiņā, un tikai ar ko labu.

COMMENTS

Leave a Comment