5 apavu veidi skolēnam

Straujiem soļiem tuvojas skola. Sācies lielais iepirkšanās laiks, lai kārtīgi sagatavotu savu skolēnu jaunajam mācību gadam. Uzzini vairāk, kuri ir tie bērnu apavi, kuriem jābūt katra skolēna skapī!

Zābaki siltumam

Kārtīgi rudens zābaki bērniem ir lieta bez, kuras iztikt noteikti nevar. Tie pasargās tavu skolēnu no nosalušām kājām un dos iespēju saglabāt kājas sausas. Izvēlies zābakus ar rāvējslēdzēju vai viegli aizsienamām šņorēm. Bērnu zābaki ar ūdens noturīgu pārklājumu būs pareizais lēmums. Lai būtu drošs, ka apavi tiks pasargāti no mitruma, apstrādā tos ar mitrumu atgrūdošajiem apavu kopšanas līdzekļiem. Lietainām dienām iegādājies arī ērtu un košu gumijas zābaku pāri.

Kedas aktīvam dzīvesveidam

Jauni sporta apavi bērniem ir īpaši svarīgi, lai varētu pavadīt daudz laika svaigā gaisā. Tāpat tie būs nepieciešami sporta nodarbībām skolā. Lēti bērnu apavi internetā atrodami plašā klāstā, tāpēc, taupi laiku un iepērcies mājās. Sporta apavi bērniem pieejami dažādās krāsās un piemēroti katra bērna gaumei. Izvēlies pirkt bērnu apavus, kuri derēs gan sportam, gan ikdienai. Ikdienas gaitām, lieliska izvēle būs Converse, Vans un citi pasaules vadošie zīmoli. Jauni un lietoti bērnu apavi atrodami multibrendu apavu internetveikalā 100 jūdzes.

Kurpes svētkiem

Papildini sava skolnieka skapi ar jaunām svētku kurpēm. Tās noderēs gan svinīgajam 1. septembra pasākumam, dejām, svarīgiem kontroldarbiem un svētku dienām. Meitenēm piemērotas būs balerīnkurpes jeb laiviņas. Tās var būt gan ar dažādiem dekoriem, gan klasiski melnā krāsa. Puišiem piemērotas būs lakādas kurpes ar šņorēm vai svinīgi sliponi.

Sliponi ērtumam

Nekas nav ērtāks, kā apavi, kurus var viegli uzvilkt un doties ikdienas gaitās. Skolēni, kuri nemitīgi atrodas kustībā, novērtēs apavus, kuru uzvilkšanas neprasa daudz laika. Sliponiem noteikti jābūt skolēna apavu plauktā. Tie ir tik pat ērti uzvelkami kā laiviņas un piemēroti gan puišiem, gan meitenēm. Mūsdienās apavu veikali ir ievērojami paplašinājuši savu piedāvājumu klāstu un tajos vari atrasts gan sportiska stila sliponus, gan svinīgākus svētkiem.

Sandales

Kaut ari sandales tiek uzskatītas par vasaras apaviem, kā bērnu apavi tās būs noderīgas cauru gadu. Vasaras apavi bērniem kalpos, kā maiņas apavi, lai skolā nebūtu visu dienu jāstaigā slēgtos apavos. Meitenes var izvēlēties ērtas siksniņsandales, kuras piestāvēs gan kleitām un svārkiem, gan biksēm. Savukārt puišiem noderēs sportiska stila sandales, kuras ļaus ērti kustēties starpbrīžos.

Ienāc internetveikalā “100 jūdzes” un sagatavojies jaunajam mācību gadam bez raizēm! Zemas cenas un bezmaksas piegāde no 20 eiro. Apavi vienuviet visiem! Nāc uz veikaliem Aizkrauklē, Bauskā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Valmierā un Cēsīs!

Leave a Comment