5 garīgi iemesli, kāpēc attiecības nav laimīgas

Vai tev ir bail būt pašam

Vienatnē, kad neviena nav blakus, jūs esat viens cilvēks, un, kad jūsu dvēseles radinieks ir blakus, jūs uzreiz pārslēdzaties uz citu uzvedību. Ja tas attiecas uz jums, visticamāk, jūs nevarat izveidot normālas attiecības.

Jūs varat neatvērties kādam cilvēkam, jo ​​iepriekšējās attiecībās jūs esat ievainots. Ja pastāv iespēja, ka jūs patiešām vēlaties atstāt iespaidu uz savu dvēseles biedru, jūs cenšaties būt tas, ko vēlas redzēt jūsu mīļotais. Protams, tas nenoved pie laba. Ja mīļotais cilvēks nepieņem tevi tādu, kāds tu esi, tas ir signāls, ka jāmeklē citas attiecības.

Vai jūs joprojām esat saistīts ar bijušo partneri?

Enerģijas pieķeršanās ir ārkārtīgi bīstamas, it īpaši, ja runa ir par mīlestību. Ja jūs nevarat atlaist kādu, ar kuru jums vairs nav attiecību, jums nevajadzētu gaidīt jaunu mīlestību. Cilvēki enerģētiskā līmenī vienmēr jūt, kad kāda sirdi aizņem cits cilvēks.

Lasi arī: Pravietiskais burvis ieteica izmest šo objektu no mājas, kas izsūc tavu enerģiju

Pat ja izdosies apmānīt sevi un otru cilvēku, veidojot attiecības, šādas attiecības tuvākajā laikā jebkurā gadījumā sabruks. Nav iespējams domāt par vienu cilvēku, bet mīlēt otru. Jūsu dzīve nevar būt saistīta ar diviem cilvēkiem vienlaikus. Jums noteikti ir jāatbrīvojas no pieķeršanās un domām par to, kurš vairs nav ar jums.

Jūs salīdzināt savas attiecības ar citiem

Tā ir diezgan izplatīta kļūda, ko pieļauj daudzi cilvēki. Mīlestību nevar salīdzināt. Katras attiecības ir unikālas, jo nav divu identisku pāru. Ja vienam pārim kaut kas ir norma, tad pārējiem diviem cilvēkiem tas ir tabu. Attiecības nevar salīdzināt. Nevelciet šāda veida paralēles.

Tāpat eksperti iesaka neaizmirst sekot līdzi mīlas prognozēm, lai precīzi zinātu, ko darīt noteiktā laika periodā, ja esi iemīlējies, atrodies meklējumos vai jau izveidojis attiecības. Veiksmi laimes meklējumos.

COMMENTS

Leave a Comment