5 grima varianti, kas piestāv melnai kleitai

Nevainojams “make-up” vakara pasākumam

Sarkana lūpu krāsa

Sārtas lūpas-nezaudējošs variants. Rita Ora un Keita Bosforte, piemēram, dod priekšroku tieši šādam grimam- un vienmēr trāpa desmitniekā. Jau esat izvēlējušās bezkompromisa sarkano? Tad neaizmirstiet par galveno noteikumu: uzliekot akcentu uz lūpām, vajadzētu atteikties no uzkrītoša acu grima. Ar melnu acu tušu uz skropstām būs pilnībā pietiekami.

Acu līnijas

Acu līnijas- ideālākais grims melnajai kleitai. Īsas vai garas, platas vai šauras, formu un līniju garumu vajadzētu izvēlēties atkarībā no acu formas. Ja jums ir lielas un apaļas acis, tad līnijas astītei jābūt nelielai, platai un uzvītai uz augšu, ja šauras, tad līnijai jābūt taisnai, bet ja esat mandeļveida acu īpašniece, tad varat atļauties sev jebkādu līniju. Grima noslēgumam izmantojiet lūpu krāsu mierīgi rozā tonī, kā to izdarīja Dautcēna Krēza un Mila Kunīsa.

Dabisks grims

Grims bez spilgtiem akcentiem arī lieliski izskatīsies ar melno kleitu un pasvītros jūsu dabisko skaistumu.  Irinas šeikas un Sjennas Milleres tēli- tam skaidrs apstiprinājums. Ideāli ,ja lūpu krāsa atkārto jūsu lūpu toni, ar dabisku toni “sadraudzēsies” brūnas gammas ēnas.

Bēšīgi toņi

Eva Longorija un Aišvarija Raja izvēlas grimu melnai kleitai smilšu toņos: Bronzas sārtums uz vaigu kauliem, gaiši brūna lūpu krāsa vai spīdums, melna tuša.  Skatoties uz skaistuļu grimu, lieku reizi pārliecinies: viss ģeniālais ir vienkāršs.

Ķiršu lūpu krāsa

Mīlat eksperimentēt?  Tad bordo toņa lūpu krāsa ir radīta jums! Lai gan, tāpat kā gadījumā ar sarkano, papildiniet ķiršu toni uz lupām tikai ar melnu tušu . Kendela Džennere un Rianna tā arī izdarīja- sanāca lakoniski un seksīgi. Bravo!

 

Avots: elle.ru 

 

COMMENTS

Leave a Comment