5 iemesli, lai izvēlēties matētu lūpu krāsu šajā pavasarī

Noturība

2

Matētas lūpu krāsas sastāvā ietilpst augsts procents pūdera , kas pagarina līdzekļa noturību, padarot to piemērotāku ikdienas koptēlam, tā kā nav nepieciešamības bieži piekrāsot lūpu krāsu un piekorektēt nepilnības.  Pie tam vējainā laikā šāda lūpu krāsa ir vienkārši neaizstājama, tā kā mati nelīp pie lūpām lipīgās struktūras neesamības dēļ, kas padara matēto “mazulīti” par īstu kosmētisko palīdzi.

Uzklāšanas vieglums

3

Viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ vērts pievērst uzmanību matētai lūpu krāsai- līdzekļa uzklāšanas vieglums. Pateicoties biezai struktūrai un izlīdzinātai krāsai, lūpu krāsa ir vienkārši izmantojama, tā kā neizplūst pāri lūpu kontūrai, neklājas ar strīpām un ”neiekrīt” rieviņās.

Dažādība

4

 

Matētas lūpu krāsas pirkums- diezgan veiksmīgs naudas ieguldījums, tā kā līdzeklis ir kosmētiskais produkts ar variantiem, kuru var izmantot dažādos nolūkos. Piemēram, matēta lūpu krāsa var aizstāt lūpu grima bāzi . Pateicoties augstam pūdera saturam, šāda lūpu krāsa palīdz noturēt pigmentu, padarot to košāku un noturīgāku. Matēta lūpu krāsa tāpat var radīt jūtīgu piebriedušu lūpu efektu. Tam nepieciešams uzklāt nelielu daudzumu spīduma lūpu centrā, lai saliktu krāsas vizuļus ar to pašu vizuāli padarot lūpas apjomīgākas.

Trends

5

Koša matēta lūpu krāsa- šīs sezonas divu kosmētisku tendenču savienojums. Produkts ir īsts beauty- Trends kvadrātā, tas palīdzēs atdzīvināt jebkuru tēlu, piešķirot tam neķītru raksturu un “grunge” izskatu, kas ir samērā populārs šajā sezonā. Tādēļ ja tu gribi atrast visizdevīgāko variantu tēla atdzīvināšanai, iespējams, tev vienkārši nepieciešams pievienot nelielu meikapa “odziņu”, kas palīdzēs tērpam izskatīties jaunākam.

Atceries!

Vienīgais matētas lūpu krāsas trūkums ir tas, ka tā var nedaudz sausināt lūpas. Tādēļ pirms līdzekļa uzklāšanas labāk izmantot skrubi, kas palīdzēs atbrīvoties no sausām zvīņām, nogludinot lūpu reljefu, pēc tam uzklāt mitrinošu balzāmu, kas novērsīs izžūšanu dienas laikā.

Dabiskums

6

 

(1. bildē – Glancēts; 2 bildē – Matēts)

Ja esi dabiska grima fane, tad matētai lūpu krāsai jākļūst tev par īstu must-have. Pareizi uzklājot līdzekli, tas izskatās diezgan dabiski, tādēļ, ka tam nav mākslīgais glancētais spīdums, kas ir daudziem spīdumiem un lūpu krāsām.

Vai tev patīk matētas lūpu krāsas? Vai uzskati košas lūpas par pieņemamu variantu ikdienas meikapam?

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment