5 ieradumi, kas tev orgasmu sagādās katru reizi

1. Regulāri masturbē!

Sievietes, kuras masturbē regulāri, vairāk pārzina savu ķermeni. Ja tu pārzini visas savas “īpašās” vietiņas, zini, kur tev ir patīkamāk, kad pieskaras, tu to vari arī pateikt savam partnerim. Tā tava seksuālā dzīve kļūs arvien krāsaināka. Ja tu pārzināsi gan tempu, gan spiedienu, gan stiprumu, tev arvien vieglāk būs sasniegt orgasmu seksa laikā.

2. Pievērs uzmanību klitoram!

Ir sievietes, kuras nespēj sasniegt orgasmu bez nekādām citām stimulācijām. Pārsvarā sievietēm ir nepieciešama klitora stimulācija. Saki savam partnerim, kas tev ir nepieciešams baudas gūšanai. Tas, ka nespēj sasniegt orgasmu tikai no seksa, nenozīmē, ka tev vajadzētu sākt uztraukties – ar tevi viss ir kārtībā! Katras sievietes ķermenis ir citādāks.

3. Nesteidzini priekšspēli!

Priekšspēle ir ļoti svarīga. Tā palīdz tev uzkurināties, kas arī ir viens no noteicošajiem faktoriem orgasma sasniegšanai. Lai viss noritētu lieliski, priekšspēlei būtu jāilgst apmēram 5 – 20 minūtes. Visu dariet lēnām un rūpīgi – no skūpstīšanās līdz pašam augstākajam baudas punktam. Jo lēnāk viss norisināsies, jo spēcīgāks un baudāmāks būs orgasms. 

4. Runā!

Kas liek tev justies labi? Ko tev gribas arvien vairāk un vairāk? Pārliecinies, ka tavs partneris zina atbildes uz šiem jautājumiem. Ja nevēlies nopietnu sarunu par to, vari pasniegt savas vēlmes citādāk, piemēram, “man patīk, kad tu…” utt. Visticamāk, ka partneris to ņems vērā, un nākamajā reizē sekss jau būs labāks.

Leave a Comment