5 lieliski veidi, kā izmantot arbūzu; #3 tu noteikti par šo nezināji

1. Pārvērt arbūzu mucā

098c51b0b63b8b38f1b7d6502a37f452

Interesants un lielisks veids, kā izmantot visu no šī garduma dzimšanas dienas ballītē vai dārza piknikā. Šis process būs nedaudz darbietilpīgs, taču tas ir tā vērts, jo nošausi divus zaķus ar vienu šāvienu – tev būs tilpne kokteiļiem, un arbūza ēdamo daļu varēsi izmantot uzkodām, salātiem vai tiem pašiem kokteiļiem!

2. Sagriez meloni bez lielas ķēpas

img_3668

Vai arī tev vienmēr, griežot arbūzu, gadās visu galdu un pat sienas nosmērēt ar sulu, kas šļācās no šī garduma? Risinājums ir pavisam vienkārši! No sākuma pārgriez arbūzu uz pusēm, tad arbūza mizu sagriez rūtainu( griez tikai tik dziļi līdz sasniedz ēdamās daļas sākumu) un mizu varēsi vieglāk dabūt nost tā, ka paliks tikai arbūza ēdamā daļa, kuru būs sagriezt daudz vieglāk!

3. Arbūza čipsi- veselīgi un gardi

Watermelon-chips

Ja arī tu esi čipsu cienītāja, tad vari izmēģināt arbūza čipsus! Lai tos pagatavotu, tev vajadzēs arbūzu, cepeškrāsni un pacietību!

Tātad arbūza ēdamo daļu sagriez 5 milimetru vai maksimums 1 centimetra biezumā savieto uz cepam pannas un cep tās viszemākajā temperatūrā kāda tavai cepeškrāsnij ir ( vajadzētu būt 50 °C) trīs līdz četras stundas, kamēr arbūza šķēles ir kļuvušas trauslas ( gluži kā čipsi). Vari tos izmantot kā piedevu saldējuma, salātiem vai ēst tāpat!

4. Pārvērt arbūzu traukā

table-decoration-ideas-summer-watermelon-bowls-salad

Arbūzi ne tikai garšo labi, bet lieliski noder arī kā trauki, kuros var ievietot salātus, smūtijus, salsu – kas vien tev ienāk prātā! Un atkal tiks nošauj divi zaķi ar vienu šāvienu – trauks ēdienam un piedeva salātiem, dzērienam vai uzkodām!

5. Saldējuma kociņi

Watermelon-on-a-Stick-1

Ikvienam šī garduma cienītājam ir divas lietas, kuras kaitina un vienmēr izraisa neapmierinātību – kauliņi un lipīgās rokas. Ja nezināji, tad tagad tev paziņojam abas problēmas ir atrisinātas. Ir iespējams iegādāties arbūzus, kuros nav kauliņi, un lipīgo roku problēmu atrisināt var, izmantojot saldējuma kociņus. Gluži kā attēlā arbūzs ir jāsagriež trīsstūros un mizā jāiedur saldējuma kociņš, tiesa gan tam ir jābūt pietiekoši izturīgam, jo arbūza šķēle ir diezgan smagas.

Leave a Comment