5 neticami gadījumi, kad Pol***ja par nozieguma pastrādāšanu arestēja dzīvniekus!

Kaķis, kas tika aizturēts par mēģinājumu ielauzties cietuma teritorijā

a98783_animal-arrested_1-cat-smuggling

2013.gada vasarā tika aizturēts kaķis, kas mēģināja ielauzties vienā no Krievijas cietumiem. Piedevām ar mobilajiem telefoniem un to lādētājiem. Kaķis sodu nesaņēma, bet viņam tika atņemta “visa mantība”, kuru viņš nesa sev līdzi un tika palaists brīvībā. Nav zināms cik reizes kaķis iepriekš ir veicis šādu misiju, taču šī bija viņa pēdējā – atpakaļ viņš vairs nav manīts.

Kaķis, kas tika aizturēts par mēģinājumu ielauzties cietuma teritorijā

a98783_animal-arrested_10-cat

2013.gada janvārī vienā no Brazīlijas cietumiem tika aizturēts kaķis, kas mēģināja cietuma teritorijā ienest mikroshēmas, mobilo tālruni, austiņas, vīles un urbja uzgaļus. Visas mantas tika atņemtas un kaķis tika aizturēts un nogādāts dzīvnieku patversmei.

Lasi vēl: FOTO: kad dzīvnieki atvadās no saviem cilvēkiem. Aizkustinoši!

Āzis, kas tika aizturēts par bruņotu lapīšanu

a98783_animal-arrested_6-armed-robbery

2009.gadā Nigērijā tika aizturēta kaza, kas tika turēta aizdomās par bruņotu laupīšanu. Āža guvums būtu bijis Mazda 323, ja vien nebūtu aizturēts. Pol***ja uzskatīja, ka noziedznieks ar maģijas palīdzību ir pārvērties par āzi, lai aizbēgtu no notikuma vietas nepamanīts.

Govs, kas tika izturēta par Slep**vību

a98783_animal-arrested_4-murder-cow

Nigērijas ziemeļrietumos, festivāla laikā notika Slep**vība, kur tika nogalināts 24 gadus vecs jaunietis. Slep**va aizbēga un acu liecinieki aiz bailēm arī nozuda, taču viens izsauca policiju. Kad atbrauca Pol***ja, tad vienīgā, kas bija palikusi notikuma vietā bija govs. Pol***ja aizturēja govi.

Avots: oddee.com

Leave a Comment