5 pazīmes, ka jums nevajadzētu pagaidām izšķirties ar jūsu partneri

1. Jums ir komunikācijas problēmas

Ir tādas lietas kā pārmērīga piesātinājuma attiecības. Kad jūs pastāvīgi pavadāt laiku viens ar otru, jūs liedzat viens otram iespēju mācīties no citiem viedokļiem. Un, ja tas tā ir, jūs iztērējat visus savus saziņas veidus. Vienkārša pauze var būt pietiekama, lai abi no jums atkal iesaistītos jūsu attiecību attīstībā.

LASI ARĪ: 14 paradumi, no kuriem jums jāatsakās, ja vēlaties dzīvot laimīgi!

2. Jūs kaitina tas, ko jūs kādreiz mīlējāt

Tas ir normāli, tas notiek jebkurās attiecībās. Mazā privātā telpa starp jums var pievienot savu skatījumu uz jūsu dzīvi. Un tas var padarīt jūs vairāk pateicīgus par attiecībām kopumā.

3. Jūs gaidāt ar nepacietību atkal redzēšanos ar savu partneri.

Ja jūs gaidāt ar nepacietību, kad jūs izlīgsiet mieru ar savu partneri, tā ir zīme, ka jums nav jāšķiras! Tas nozīmē, ka jūs patiešām vēlaties, lai jūsu attiecības tiktu atjaunotas, pat tad, ja jūs šobrīd vēlaties brīvu vietu starp jums.

LASI ARĪ: Izvēlieties spoguļu skaitļu pāri un uzziniet, par ko Visums vēlas jūs brīdināt!

4. Jūs varat runāt par savu romāna stāvokli.

Lieliska zīme, ka jūs joprojām atrodaties attiecībās, kas vēl nav gatavas sabrukt, ir tas, ka jūs varat gan runāt par savu romantiku. Ja abi no jums spēj vadīt nobriedušu diskusiju par jūsu attiecību problēmām, tad vienmēr ir iespēja samierināties. Tas parāda atvērtību un vēlmi strādāt kopā, lai veidotu attiecības.

5. Vai sapņojat pavadīt laiku vienatnē

Tas, ka jūs nonākat attiecībās, nenozīmē, ka jums ir jāatdod sava individualitāte. Būs daudz cilvēku, kas var justies, ka viņu attiecības viņus smacē. Un tas ne vienmēr ir attiecību vaina. Tas var būt vienkārši tāpēc, ka personai laiku pa laikam ir vajadzīga vientulība. Ja jūs saprotat, ka vēlaties pavadīt laiku ar sevi, paskaidrojiet situāciju savam partnerim un nebaidieties.

avots: esotericblog

Leave a Comment