Spēka avoti: kā aktivizēt visas septiņas čakras

Čakras ir ķermeņa enerģijas centri. Ir septiņas galvenās čakras, un, kad katra no viņām ir atvērta un darbojas labi, mēs jūtamies lieliski. Kā aktivizēt katru čakru, izlasiet šajā rakstā.

Sarkanā čakra

Tā ir pati pirmā, zemākā čakra. Mūsu drošības sajūta ir atkarīga no tā, cik labi tā darbojas. Tiem, kam tā darbojas pareizi, vienmēr ir mierīgi un enerģiski. Kad saknes čakra ir nesabalansēta, ir daudz trauksmes un bailes, kas apgrūtina stingri stāvēt uz kājām – gan burtiski, gan figurāli.

Labākais veids, kā saskaņot saknes čakru, ir staigāt basām kājām pa zemi, apskaut kokus: vienā sakarībā savienojieties ar to, kam ir labas saknes un ir iezemēts. Meditācija brīvā dabā, sēžot uz zāles, dos lieliskus rezultātus, un mantrai jābūt: “Es esmu drošībā.”

LASI ARĪ: Auras krāsas nozīme

Oranžā čakra

Otrā čakra ir radošās enerģijas čakra. Tā ir prieka un enerģijas centrs, dzīves baudīšana. Kad viņa strādā tā, kā vajadzētu, mēs jūtamies laimīgi un enerģiski, mūsu darba šķēršļi bloķē mūsu radošo potenciālu un seksuālo enerģiju.

Lai atvērtu otro čakru, jums vienkārši jāļauj sevi atbrīvot no emocijām: dziedāt, dejot, skriet un lēkt, būt jautriem un pat raudāt – ja vēlaties. Labākais veids ir tikai būt par sevi bez aizspriedumiem.

Dzeltenā čakra

Tā ir spēka, Vese***as un naudas čakra. Kad tā ir atvērta un darbojas labi, jūs esat spēcīgs un drosmīgs, jums ir pietiekami daudz enerģijas un naudas visam. Kad čakra ir briesmās, jūs jūtat kaunu un vainu, jūtat naudas un iespēju trūkumu.

Lai saskaņotu čakras darbu, ir nepieciešams nodot savu attieksmi no cietušā stāvokļa uz tādas personas stāvokli, kura novērtē to, kas ir un ir pateicīgs dzīvei par to, ko tā viņam dod. Uzrakstiet uz papīra visu, par ko vēlaties pateikt „paldies”: piemēram, „Es esmu pateicīgs par dzīvošanu jaukā dzīvoklī, es esmu siltumā un ir pietiekami daudz vietas” vai „Es esmu pateicīgs par to, ka man ir abas kājas un es varu brīvi pārvietoties. ”

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment