5 telpaugi, kuri attīrīs jūsu mājas no negatīvās enerģijas

Telpaugi atdzīvina interjeru, piešķir tai individualitāti, kā arī kļūst par lieliskiem pozitīvu emociju avotiem. Ir ziedi, kas var pasargāt iedzīvotājus no jebkāda negatīva un attīrīt mājas enerģiju.

Daži augi ir īsts atradums tiem, kas vēlas dzīvot harmonijā ar mīļajiem, justies mierīgi un neuztraukties par niekiem. Daudzi cilvēki zina šādus iekštelpu ziedus, taču ne visi no tiem “dzīvo” uz palodzēm. Nodrošināt sev labvēlīgu atmosfēru savās mājās ar šādu augu palīdzību nav grūti. Jūsu rūpes palīdzēs izaugt lieliskiem jūsu mājas enerģijas aizstāvjiem. Bioenerģijas eksperti iesaka uzzināt par pieciem augiem, ar kuriem jūsu dzīve kļūs laimīga un bez tumšiem mākoņiem.

Ģerānija

Skaistam augam piemīt pretmikrobu īpašības, un daudzās tautās to uzskata arī par talismanu. Neliels augs ar košām krāsām var ātri atbrīvot māju no negatīvām vibrācijām, kā arī pasargāt iedzīvotājus no agresīvu cilvēku ielaušanās. Ģerānija mazina stresu, tā enerģija labvēlīgi ietekmē komunikāciju un palīdz viegli atrisināt konfliktsituācijas. Cita starpā šis augs piesaista mājai finansiālu labklājību.

Tradeskancijas

Vēl viens kompakts un nepretenciozs augs, kas var normalizēt situāciju mājā. Šis zieds aizdzīs sliktās domas, pasargās no ļaunas acs un lāstiem, attīrīs telpu no negatīvisma un sniegs visiem mājsaimniecības locekļiem lielisku veselību. Tradeskancija, tāpat kā putekļu sūcējs, absorbē jebkādas negatīvas vibrācijas, tiek galā ar apātiju un spēj izārstēt depresiju. Turklāt šis zieds ir neaizstājams radošo profesiju cilvēkiem.

Lasi arī: 8 pazīmes, ka kāds tevi apskauž

Tetrastigma

Šāds augs attīrīs māju no ļaunuma un skaudības, uzlādēs mājsaimniecību ar pozitīvām emocijām, sniegs komfortu un harmoniju. Augs veicina atveseļošanos, piesaista bagātību un novērš nepatiesu lēmumu pieņemšanu. Pateicoties šādam iemītniekam, sliktie sapņi pazudīs, un katrs rīts būs jautrs un spēka pilns.

Opuncija

Tiem, kuri cieš no skaudīgu cilvēku un ļaundaru ietekmes, ir piemērots augs ar nosaukumu Opuncija. Viņa spēkos ir pasargāt no negatīvisma, nomierināt nervu sistēmu un dot veselīgu miegu. Laimes sajūta, miers, lieliskas attiecības starp ģimenes locekļiem ir arī viņas nopelns.

Ciklamenas

Vēl viens delikāts augs ar skaistiem ziediem ātri palīdzēs tikt galā ar jebkuru negatīvismu. Ciklamenu vajadzētu dot tiem, kam ir depresija. Augs palīdzēs arī, ja cilvēks nevar izlemt par ceļa izvēli un pamana negatīvo no ārpuses. Augs palielina efektivitāti un attīsta radošumu. Telpaugs arī piesaistīs bagātību, it īpaši, ja novietosiet to blakus krājkasītei vai noliksiet monētu podiņa apakšā.

COMMENTS

Leave a Comment