5 veidi kā sievietei atjaunot enerģiju

Šīs 5 darbības ļauj pārvarēt tukšuma stāvokli dažu minūšu laikā. Un, ja jūs tās sistemātiski praktizējat – tad jūs varat uzlādēties tā, ka citi cilvēki sāk tiekties pie jums – pēc siltuma un padoma.

Tērzējiet ar draugiem

Šī metode darbojas nevainojami – labākās sievietes atjauno savu enerģijas balansu citu sieviešu, kas ir tuvu garam, kompānijā. Viņas var pat nokļūt parastajā līmenī.

Bet tajā pašā laikā ir jāizslēdz tenkas, diskusijas par citiem un sūdzības, no sarunām – citādi viss darbosies pretējā virzienā, jūsu neizdevīgākā situācijā. Un kopumā, sūdzēties ikvienam – pēdējā lieta, ko vajadzētu darīt sievietei, ja viņa sevi respektē.

Peldēt

Sieviete būtībā ir emocionāla būtne, un viņas elements (un galvenais palīgs) ir ūdens. Ja jums ir nepieciešams mazināt stresu vai vienkārši nomainīt garīgo stāvokli, dodieties dušā.

Ja jums ir iespēja peldēties jūrā vai upē – tas palīdzēs uzreiz. Bet, ja stress vai smaga emocionālā situācija jūs pārsteidza dienas vidū, birojā – izdzert glāzi ūdens vai dodieties uz tualeti.

LASI ARĪ: 5 astroloģiskie mīti, ko lielākā daļa cilvēku uzskata par patiesību!

Dejot

Deja ir labākā joga sievietei. Ieslēdziet savu iecienītāko mūziku un mēģiniet tajā pilnībā izšķīst. Galvenais ir elpot katrā kustībā, būt spontānai.

Pēc 5 minūšu šādas dejas, ķermenis pats jūs aicinās, kādā virzienā pārvietoties, lai atbloķētu skavas. Elpojiet un smaidiet!

Praktizējiet elpošanas vingrinājumus

Pranajama ir vēl viens uzticams rīks. Kad jums ir nepieciešams aktivizēt dzīvības spēkus, mēģiniet elpot uguns elpu caur labo nāsi. Būs pietiekami 2 minūtes.

Vēl viens klasisks vingrinājums ir Nadi Šodhana Pranajama, pārmaiņus elpojot caur abām nāsīm. Tas ne tikai palīdzēs atjaunot enerģijas zudumus, bet arī nodrošinās līdzsvaru un neitralitāti.

Pastaigas

Stundas pastaiga pat pilsētas centrā mainīs apziņas stāvokli un nomierinās prātu. Bet vislabāk ir atrast dabas skatu, vismaz nelielu parku vai laukumu.

Paskaties uz kokiem, jūtot, kā pēdas pieskaras zemei. Klausieties un ņemiet vērā visas skaņas. Kopējā klātbūtne šajā brīdī – tas sniegs visvairāk resursu.

avots: esotericblog

Leave a Comment