Tantriskā mīlestības manifestācija pret vīriešiem

Atklāti sakot, es mīlu vīriešus. Un es neesmu poligāmijas atbalstītāja. Romantiski es mīlu tikai vienu vīrieti – manu vīru. Bet tajā pašā laikā man ir sajūtas un simpātijas pret visiem vīriešiem neatkarīgi no vecuma un tautības.

Vīrieši ir skaisti! Tie ir spēcīgi, optimistiski, loģiski. Pirmkārt, man patīk, ka viņi neizskatās kā sievietes. Man patiesi rodas neizpratne, kad mūsdienu dāmās redzu tik daudz dusmu un vīrišķības noliegumu.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nebaidās veikt pirmo soli!

Jaunajā pasaulē, kas cenšas kļūt par mīlestības pasauli, vairs nevar būt patiesa feminisma, dzimumu cīņas. Miers un kārtība. Mums ir tikai viena īsa dzīve, lai mēģinātu iepazīt viens otru un padarītu tos laimīgus.

Vīrieši un sievietes ir divas pretrunas. Un mūsu pretējais radīja šo pasauli. Mūsu brīvība būt atšķirīgiem, rada mīlestības telpu, kurā mēs, mūsu projekti un mūsu bērni dzīvo. Jūsu personīgās dzīves laimes pamatā ir sevis kā sievietes respektēšana un vīrišķās un sievišķīgās atšķirības pieņemšana.

Saskaņā ar tantriskajām mācībām, joga ir karavīra ceļojums, vīrietis, radītājs, un tantra ir mīlestības veids, sieviete, dieviete. Canoniski, tas ir labi. Tomēr mūsu laikmeta sieviete laimīgi dalās jogas ceļā un vīrietis – tantras ceļš.

Ievadot “vīrišķo” ceļu, sieviete atklāj savu vīrišķo principu. Tātad, tā parāda tās iekšējo “vīrieti”. Mums, spēcīgām sievietēm un meitenēm, vajadzētu vairāk nekā citiem mīlēt un cienīt vīriešus, jo mēs pašas cenšamies garīgi papildināt sevi ar vīrišķīgajām iezīmēm. Šī ir mūsu vēlme izprast vīriešus dziļāk, lai dotu viņiem vairāk siltuma un rūpes, nevis mēģinājums tos apkarot ar viņu pašu ieročiem.

Ir trīs svarīgi jautājumi, ko es sev jautāju, ja sāku apšaubīt manu galveno tantrisko misiju – mīlēt sevi un manu vīrieti. Es ierosinu tos uzdot sev un rūpīgi padomāt. Meditējiet ar tiem.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kuras gaida veiksme 2019. gada pavasarī!

1. Vai ir unikāla vīriešu vai sieviešu personība? Katrā no mums ir vīrietis un sieviete. Pat ja jūs fizioloģiski esat dzimusi sieviete ar skaistām lūpām un noapaļotiem gurniem, psiholoģiski jūs varat saturēt daudz vīriešu rakstura iezīmju. Šivas un Šakti, Jiņ un Jaņ enerģija ir visi piemēri tam, kā vīrieši un sievietes ir divas kosmiskas visaptverošas enerģijas. Bez viena nav citas.

2. Vai es varētu tik ļoti mīlēt savu vīru, tēvu un dēlu, ja es nebūtu noskaņota pozitīvi pret spēcīgo cilvēces pusi? Noteikti nē. Mīlestība pret savu tuvāko nāk caur mīlestību pret sevi un mīlestību pret visām būtnēm, kas kopīgi izmanto šo kosmosu. Jūsu kosmos.

3. Kāpēc sieviete ierodas šajā pasaulē, ja ne mīlēt? Saskaņā ar tantrisko filozofiju mēs varam pazīt Dievu tikai caur mīlestību. Sieviete ir kosmiskās mīlestības iemiesojums uz Zemes. Sievietei ir vairāk garīguma nekā vīrietim. Tikai sieviete var iemācīt mīlēt ar savu iedvesmojošo piemēru.

Vīrieši ir milzīgs radošs spēks. Mūsu sieviešu uzdevums ir mīlēt, cienīt un lolot šo spēku, dodot tai iespēju atgriezties un mīlēt mūs. Šādās sajūtās piedzimst patiesas harmoniskas attiecības starp cilvēkiem. Mīli sevi, mīliet savus pretiniekus. Paldies vīriešiem par to, ka viņi ir.

avots: esottericblog

Leave a Comment