5 vienkārši veiksmes un enerģijas avoti jūsu mājās

Labvēlīgu enerģiju mājā var izveidot, izmantojot vienkāršus priekšmetus, kas piesaista labu veiksmi. Pozitīvas enerģijas avoti ne tikai papildina cilvēka spēku, bet arī aizsargā to no jebkura ļaunuma.

Katrā mājā un dzīvoklī ir vērts saglabāt piecus vienkāršus veiksmes avotus, kuru enerģija piepilda telpu ar pozitīvu vibrāciju. Eksperti iesaka rūpēties par varas  vietām, kuras var izveidot savā mājā. Pateicoties tiem, māja reizēm būs ērtāka, un dienas laikā iztērētie spēki ātri atgūsies. Labvēlīga enerģija mājās stiprina cilvēka biolauku, kas katru dienu tiek pakļauts ārējās pasaules uzbrukumiem.

LASI ARĪ: Kurām Zodiaka zīmēm nauda pati līp klāt

1. Mājdzīvnieki. Ir zināms, ka četrkājainie draugi mājā nodrošina harmonijas enerģiju un spēj dalīties ar būtiskiem spēkiem ar saviem saimniekiem. Mājdzīvnieku klātbūtne vienmēr pozitīvi ietekmē cilvēku labklājību, ļauj viņiem kļūt stiprākiem un ilgstošākiem. Mājdzīvnieki neļauj negatīvai enerģijai ienākt mājā un piesaista labu veiksmi.

2. Dzīvi augi. Ziedi podiņos var ne tikai kļūt par enerģijas avotu, bet arī atdzīvināt nepieciešamos ieguvumus. Jums ir jāizvēlas augi gudri, jo ne visi ziedi var būt kopā ar personu. Daži no viņiem “izvelk” cilvēku dzīvības spēkus, un  tāpēc tos uzskata par enerģijas vampīriem. Pareizi atlasīti dzīvie augi, kas atrodas dažādās mājas telpās, aizsargā pret ļaunumu un dod iespēju iegūt spēku pēc smagas darba dienas.

3. Spogulis. Saskaņā ar Fen Šui spogulis spēj atspoguļot negatīvo un piepildīt māju ar pozitīvu enerģiju. Tas ir jātur tīrs un jānovērš traipu vai mikroplaisu izskats. Spoguļi nedrīkst sastāvēt no vairākām daļām, kas lauž telpu vai izkropļo to. Spogulis tiek novietots noteiktā vietā, kur tam piemīt maksimāli pozitīvas īpašības.

LASI ARĪ:  5 lietas mājā, kas piesaistīs mīlestību

4. Medus. Biškopības produktam piemīt ne tikai ārstnieciskas īpašības, bet arī spēja piesaistīt dzīvē laimi un veiksmi. Medus jāuzglabā virtuvē, tumšā kastē, bet ne ledusskapī. Labāk ir to glabāt dabisko materiālu traukā. Šis produkts tiek izmantots dažādos rituālos, kuru mērķis ir piesaistīt labklājību, tāpēc katrai mājsaimniecei mājās vajadzētu būt vismaz nelielai burciņai. Medum vajadzētu būt dabiskam, un jūs varat pārbaudīt tā kvalitāti mājās.

5. Zvani. Dekoratīvie ornamenti ar to zvana skaņu aizbiedē negatīvo enerģiju, attīra telpu un aizpilda to ar patīkamu enerģiju. Sudraba zvani būs labākie, tomēr arī no metāla izgatavoti derēs. Jo tīrāka zvana skaņa, jo vairāk ieguvums būs katrai mājai.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment