Kā piesaistīt mīlestību: 5 lietas mājā, kas piesaistīs mīlestības impulsus

Kā piesaistīt mīlestību

Vai gribi zināt kā piesaistīt mīlestību? Pat neuzkrītošākā un pazīstamākā lieta var būt mīlestības magnēts, kas jūsu mīlestības dzīvē rada laimi.

Speciālisti ierosina veikt lietu revīziju un aizpildīt māju ar objektiem, kas piesaistīs mīlestību.

Mīlestībā neesiet laimīgs? Neaizmirstiet. Iespējams, ka jūsu mājas enerģija bloķē mīlestības enerģijas apriti, un  pie tā var būt vainojams priekšmeti, kas mājai pievelk nelaimi.

LASI ARĪ: 10 mācības, ko uzzinājāt pēc emocionālas nevērības bērnībā

Veiciet revīziju un nedaudz pārveidojiet savu māju, aizpildot to ar lietām, kuru enerģija ir piepildīta ar laimi un veiksmi.

Tas prasīs nedēļu vai divas, un jūs satiksieties ar cilvēku, par kuru sapņojat. Eksperti ir guvuši jums noderīgus ieteikumus, pamatojoties uz Fen Šui mācībām, kas noteikti padarīs jūsu personīgo dzīvi gaišu, bagātu un kaislīgu.

 

Kā piesaistīt mīlestību: Plakāti un gleznas

Ekspertie Fen Šui jomā iesaka izrotāt savas mājas sienas ar spilgtiem plakātiem. Nu, ja tie būs romantiski attēli, pārī savienotu priekšmeti vai putnu attēli, skaistu elku un slavenību fotogrāfijas.

Pēc praktizētāju domām, tas palīdzēs domāt par tikšanos ar potenciālo partneri, kurš ne tikai izskatīsies labi, bet arī būs veiksmīgs. Galvenais nosacījums ir izmantot brīvu slavenību fotogrāfijas.

Kā piesaistīt mīlestību – spilvens

Lielākā vientuļo cilvēku kļūda ir mājokļa iekārtošana vienam. Nopērciet kaut ko pa diviem. Tas var būt papildu krēsls, rezerves peldmētelis, cita zobu suka, viesu čības, otrs spilvens.

Šie vienumi ne vienmēr tiek izmantoti paredzētajam mērķim, un tie ir nepieciešami, lai piesaistītu savu nākotnes partneri. Iedomājieties, kā viņš vai viņa izmantos jūsu traukus, gulēs gultā, sēdēs jūsu krēslā un tā tālāk.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment