5 vissapņainākās Zodiaka zīmes!

Kad mēs izmantojam vārdu „sapņains”, lai aprakstītu sevi, mēs domājam, ka mēs daudz laika pavadām savās domās, sapņos un fantāzijās.

Sapņainas Zodiaka zīmes parasti nav ļoti praktiskas vai saprātīgas; viņiem ir sava dzīves perspektīva, un to veido viņu iztēle. Viņi redz lietas, kā viņi vēlētos, lai šīs lietas būtu. Šie cilvēki jūtas ērtāk savā iedomātajā pasaulē.

Tātad, kuras ir vissapņainākās Zodiaka zīmes?!

ZIVIS

Zivis tērē daudz laika savā iedomātajā pasaulē. Viens no zivju slepenajiem mērķiem ir pavadīt vairāk laika gultā, vienkārši atpūsties un sapņot. Viņu iedomātā pasaule ir viņu mīļākā vieta.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs bieži pazūd savās domās, jo viņš vienmēr domā par jaunām koncepcijām, idejām un visa veida radošiem centieniem. Ūdensvīra uzmanība ir vērsta uz to, ko viņi iedomājas un domā.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada aprīlim – sagaidāms ļoti produktīvs mēnesis!

VĒZIS

Vēži noteikti dejo sava bundzinieka ritmā, bundzinieka, kurš ir viņu galvā. Mūzika ir viens no veidiem, kas iedvesmo Vēžus un palīdz viņiem izmantot savu iztēli.

Vēzis ir ļoti radošs, un viņiem reti kļūst garlaicīgi, jo ir mazliet dīvaina, nedaudz nereāla, bet joprojām fantastiska dzīve, kas spīd viņu galvā. Vēzis var nebūt visnozīmīgākais no Zodiaka zīmēm, bet, pateicoties viņu sapņainajam pasaules redzējumam, tie ir ļoti saprotoši un atjautīgi.

SVARI

Ja ir kaut kas vai kāds, kas neapmierina, tad cilvēki bez iztēles. Svari sapņo un sapņo, kas padara viņu pasauli gaišu un krāsainu. Svari ir bagāti ar fantāziju pasauli, kas bagātina viņu ikdienas dzīvi. Sapņu pārvēršana par realitāti ir tas, kas viņiem dod prieku un jaunus mērķus.

DVĪŅI

Dvīņiem var būt grūti nošķirt to, kas notiek tagad, un to, ko viņi vēlas. Viņi ir ļoti ļoti radoši.

avots: esotericblog

COMMENTS

  • <cite class="fn">Skolnieciņš no Pokaiņu meža</cite>

    Ārkārtējā stāvokļa laiks ir grūts un smags katram no mums. Latvijā pašlaik ir ārkārtas stāvoklis kovid-19 sērgas dēļ. Diemžēl kovid-19 sērga turpinās. Koronavīruss negrib padoties. Par spīti grūtībām mūsu dzīvēs, nezaudēsim cerību un sirds gaismu sevī. Būsim atbildīgi par sevi un saviem tuvajiem. Ievērosim visus epidemioloģiskās drošības pasākumus. Apzinīgi lietosim sejas maskas. Ieturēsim 2 metru distanci cits no cita. Regulāri mazgāsim rokas ar ziepēm. Iedegsim uz palodzes zaļu svecīti par godu Dabas Mātei – mūsu radītājai. Dabas Māte mūs ir radījusi tādus kādi mēs esam. Būsim pateicīgi Dabas Mātei par dzīvību, kuru Dabas Māte ir sniegusi katram no mums. Lūgsim Dabas Mātes svētību no visas sirds! Lai Latvju Dievi mūs sargā! Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi stāv mums klāt!
    Ar Dabas Mātes viedumu, Skolnieciņš no Pokaiņu meža
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😉 (Skauģu Skauģis) [Latvju Skaudības Dievs]
    #kroņvīruss #kovid-19 #drošība #veselība #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #MežaMāte #optimisms #PozitīvāDomāšana #saticība #iecietība #mīlestība

Leave a Comment