Senā samuraju pārbaude atklās jūsu patieso identitāti!

Vai esat kādreiz dzirdējuši apgalvojumu, ka komunikācija ir tikai 7% verbālā un 93% neverbālā, tas ir, ķermeņa valoda? Ķermeņa valoda ir svarīga, jo ikviens var izstarot pozitīvas vai negatīvas vibrācijas, izmantojot viņa žestus, kustības vai sejas izteiksmes.

Vai jūs zināt, ka veids, kā jūs nostiprināt dūri, var daudz pastāstīt par jums? Saskaņā ar seno samuraju mīklu, īpašs veids, kā savilkt dūri, var daudz pastāstīt par personu!

Viss, kas jums jādara, ir jāsavelk dūre, piemēram, ja jūs turētu nūju. Un tagad ievērojiet, kāda ir jūsu īkšķa pozīcija!

1.Dūre

Šie cilvēki ir motivējoši, ietekmīgi un aizsargājoši. Šādi cilvēki ir dabiski līderi un vienmēr cenšas sasniegt jebkādus mērķus – mazus vai lielus – par katru cenu.

Viņi darīs visu, lai aizsargātu savus mīļotos. Ja kāds jūtas nedrošs vai jūtas apdraudēts, viņi mēģinās novērst draudus.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gada aprīlim – aprīlis daudziem var kļūt par lūzuma punktu!

2.Dūre

Šie cilvēki ir ekstraverti, godīgi un pārliecināti. Viņi nekad nebaidās parādīt patiesos nodomus. Turklāt viņi vienmēr tic sev, sapņiem, mērķiem un ir apmierināti ar to, kas viņi ir un kas viņiem ir.

Šie cilvēki izmanto godīgumu kā pierādījumu tam, ka viņiem nekas nav slēpjams.

3.Dūre

Šādi cilvēki ir introspektīvi, laipni un emocionāli. Viņi cenšas saglabāt zemu profilu un nevis stāstīt citiem to, kā viņi jūtas un domā, pat ja viņiem ir daudz emociju.

Šiem cilvēkiem nepatīk tūkstošiem viltotu draugu, viņi ieskauj sevi ar 2-3 tuviem cilvēkiem, un tas ir kā būt debesīs uz zemes. Tie ir ļoti laipni un jutīgi un vienmēr gatavi atbalstīt citus tumšākajos brīžos!

avots: esotericblog

Leave a Comment