5 visvairāk atriebīgās Zodiaka zīmes

Ceturtā vieta ir Lauvai. Lauvas ir ļoti apvainojamas, bet viņu atriebība ir ļoti ātra un gandrīz tūlītēja. Lauvas gandrīz netur ļaunu pie tā, kas viņiem radīja problēmas, tomēr viņu spēks ir lielāks nekā jebkurš cits. Šajā ziņā ar Lauvām neviens, iespējams, neviens nav salīdzinājis nevienu, ja viņiem ir iespēja atriebties šeit un tagad, viņi to izmantos.

Lasi arī: Zodiaka zīmju veiksme mīlestībā

Viņi to dara ar vārdiem vai dūrēm. Fiziskā vardarbība viņiem nav problēma. Bet viņi izdarīs to labāk, lai jūs kļūtu par parastu joku. Ja jums nekavējoties nevarat atriebties, viņi vienkārši piedos jūsu ļaunprātīgumu, bet ne uzreiz. Apvainojumi atrodas kaut kur zemapziņā, kaut kur tālu, kas nav ļoti labs Vese***ai un garastāvoklim, bet viss iztvaiko ļoti ātri. Daļēji tas ir tāpēc, ka Lauvām ir daudz ienaidnieku, un, atcerēties, katru no viņiem ir privilēģija, ko viņi nav gatavi dot necienīgiem. Viņi pārāk daudz ir narcistiski.

Trešā vieta – Vērsis. Mūsu negatīvā novērtējuma bronzas medaļnieks ir spilgtais Zemes zīmes pārstāvis. Vērsis ir pārsteidzošs ar vēlmi atriebties kādam, kas ar viņiem nav paveicis labu darbu. Viņi dažreiz atriebjas pārāk nežēlīgi pat tiem, kas nav izdarījuši neko. Kas viņus iznīcina, ir atriebības ātrums un nepareiza domāšana. Upuris tūlīt saprot, ka viņu aizvaino tā pati persona, kurai tie jau šķērsoja ceļu. Vērsis atriebjas ļoti neuzmanīgi un pat smieklīgi. Tas liek cilvēkiem zaudēt visu cieņu pret viņiem. Vārdu sakot, viņi nezina, kā nodoties pārmaiņas, bet viņi to cenšas darīt vienmēr.

Vērsis nevar apstāties, kad viņi kaut ko nesaņem, tāpēc viņi ļoti norūpējies par jebkādu neveiksmi, pat ja viņi nevar pienācīgi atriebties. Viņus ļoti apmierina veiksmīga atriebība, tāpēc viņi iegūst bronzu par ātrumu un pārdomām.

Lasi arī:Paši riebīgākie vīrieši pēc zodiaka

Otrā vieta ir Jaunavai. Jaunavas saņem pelnītu sudrabu, jo viņi atriebjas gandrīz ikvienam, kurš viņu aizskar. Šo cilvēku īpatnība ir laba sirds, kas dažreiz kļūst ļauna. Pēc atriebības, Jaunava vienmēr pauž nožēlu par savām darbībām, bet viņi to dara atkal un atkal. Otrā vietā šie cilvēki saņem neticami saprātīgu savu darbību un īpašu radošu pieeju procesam.

Ne vienmēr šie cilvēki bauda to, ko viņi dara, bet viņi uzskata, ka atriebība ir vienīgais izārstēties, kā kaut kāds obligāts rituāls, kas nezaudē. Viņus satricina apvainojums, kas pārvēršas par apātiju un nožēlu. Ja jūs šķērsojat ceļu šai personai, tad labāk atvainojieties pēc iespējas ātrāk, citādi jums būs jāatgriežas atpakaļ savas dienas beigās.

Pirmā vieta – Skorpioni. Šie cilvēki ir visbīstamākie no visiem. Ja mēs tos ievietotu otrajā vietā, tad viņi arī atriebtos mums, tāpēc vienkārši nebija izvēles. Bet joki malā. Šie cilvēki ir bīstami kā dinamīta saišķis, kas atrodas blakus atvērtai ugunij. Viņi saņem zelta medaļu par savām grēcībām sakarā ar nežēlību un neatlaidību. Skorpioni ir vissarežģītākie “atriebēji” uz planētas. Viņi nāca klajā ar nežēlīgiem plāniem, kurus viņi nevilcinās īstenot.

Lasi arī: Kāds nelabais spēks tu esi, ņemot vērā tavu Zodiaka zīmi

Pirmo vietu iegūst Skorpioni, arī tāpēc, ka jūs kļūsiet par viņa ienaidniekiem uz visiem laikiem, ja jums izdotos kaut kā šķērsot viņu ceļu. Viena atriebības akta jautājums nevar būt ierobežots. Pat ja jūs no viņiem lūgsieties piedošanu, viņi nemainīsies. Viņu atriebība nerada viņiem īpašas problēmas, jo viņi dzīvo šādā veidā 24 stundas diennaktī un 7 dienas nedēļā.

Avots: esotericblog

Leave a Comment