Kāds nelabais spēks tu esi, ņemot vērā tavu Zodiaka zīmi

Zodiaka zīmes tiek salīdzinātas ar mitoloģiskiem varoņiem. Šis salīdzinājums pamatojas uz zvaigznāju raksturu salīdzināšanu ar mītu, pasaku un seno leģendu raksturu simboliem.

Katra zodiaka zīmes būtību var atrast filmu personāžos, pasaku un grāmatu varoņos. Šoreiz astrologi nolēma veidot zodiaka zvaigznāju analoģiju ar slāvu ļauno garu pārstāvjiem.

Auns


Auns ir čūska Goriņičs. Šis trīs galvu pasaku varoņi ir tikpat nemierīgs: viņš grib sadedzināt ciematu, pēc tam uzvarēt varoni. Uguns, kas viņam ir apkārt ir kā Auna enerģija – ja viņš kaut ko dara, viņa acīs ir gaisma. Visu zina vienmēr labāk par citiem. Neklausās citu cilvēku ieteikumus – priekš kam, ja viņam pašam ir trīs galvas!

Vērsis


Vērsis ir Mājas gariņš. Viņš arī rūpējas par savu māju, un tam nepatīk, kad kāds neaizsargāti iekļūst viņa personiskajā telpā. Apzinīgs un praktisks, tas vienmēr pabeidz savas lietas. Viņam patīk ēst garšīgi un brīvajā laikā, vadītu mājas iedzīvotājus. Labprātīgi, vienā vārdā!

Dvīņi


Dvīņi ir Mežainis. Viņš spēj pārliecināt, aizraut, pakļaut un uzlikt savu viedokli. To vienmēr klausīties, vienkārši nav iespējams. Dažreiz no viņa runām gribas aizbēgt dziļāk mežā un pazust tur, nebaidoties uzskriet virsū šausmīgajam č Goriņičam.

Lasīt arī: Kāda planēta valda pār katru Zodiaka zīmi

Vēzis


Vēzis ir Kikimora. Šī ir labsirdīga dvēsele, bet ir pārāk jutīga un emocionāla. Jebkurā gadījumā viņa dodas pie Mežaiņa, lai tas viņu nomierinātu un atbalstītu. Kikimora – daba ir ļoti smalka, dzīvo ļoti tīrā ūdens rezervuārā ar simtiem dēļu, par ko viņš mīl rūpēties.

Lauva


Lauva ir Kaķis-Bajuns. Viņš jūtas ļoti gudrs un majestātisks, un tāpēc ieguva veco ozolu un zelta ķēdi. Kaķim patīk sniegt padomu, mīl palīdzēt un parādīt savu dāsnumu. Un kādas pasaka stāsta par sevi  – nevar vien atklausīties! Lai Kaķis-Bajuns vienmēr būtu formā, ir nepieciešams ne tikai to barot ar skābo krējumu, bet arī to slavēt, glaudīt galviņu un apbrīnot to.

Jaunava


Jaunava ir Baba Jaga. Viņa, šķiet, visu zina! Cinisks, saprātīgs un praktisks. Viņa mīl savu mājiņu uz vistas kājām un rūpīgi seko, lai krāsns degtu, un varoņi netiek uz vakariņām. Viņa daudz zina un var palīdzēt, viņa vienmēr prasīs kaut ko pretī. Viņš atceras visus parādus.

Lasīt arī: Ar kādas vērīgas iedzīvotājas palīdzību notverti trīs pilsētas vandaļi

Svari


Svari ir Ivans muļķītis. Vienkāršs, uzticams, laipns, līdz bezgalībai. Attīstās viss viņa dzīvē, kamēr viņš neierodas krustcelēs ar diviem rādītājiem. Neticība un viņa šaubīgais raksturs noved pie tā, ka viņš satiekas ar vardi, lai gan viņš varēja izvēlēties princesi-gulbi.

Skorpions


Skorpions ir sirēna. Viņa parādās kā noslēpumaina, pievilcīga, neaizsargāta un emocionāla persona. Komplekss raksturs, nav viegli atrast kopīgu valodu un iepatikt. Tātad, ja jūs esat vienkāršs Mežainis vai Mājas gariņš, tad jums nav pa ceļam. Atriebīgs, dažreiz nežēlīgs. Viņai labāk nešķērso ceļu – viņa velk tevi upes dibenā un padarīs tevi par savu izklaidi.

Strēlnieks


Strēlnieks – tas ir vienacainais Lihons (neveiksmīgs liktenis). Pozitīvs – neskatoties uz to, ka viņam ir tikai viena acs. Labi – viņš tic gaišai nākotnei, neskatoties uz to, ka viņu sauc par Lihonu. Romantisks – un ar Kikimoru un Nāriņu flirtē. Pravietisks – ar savu aci redz daudz vairāk nekā citi.

Lasīt arī: Kā katra Zodiaka zīme pamostas

Mežāzis


Mežāzis ir Kasčejs Nemirstīgais. Tas pats nepārspēts, slēgts no ārpasaules un spītīgs. Visas viņa olās ar adatām, ko viņš ilgu laiku bija devis nabagiem, bet viņš turpina apgalvot, ka visas viņa preces ir paslēptas kaut kur Bujānas salā. Vienkārši mīl radīt intrigu un noslēpumu apkārt sev. Emocijas neparāda, bet ļoti baidās, ka kāds viņu no troņa nogāzīs.

Ūdensvīrs


Ūdensvīrs – laupītājs Solovejs. Un pie tam vēl kāds svilpotājs! Viņš zina, kam uzsvilpties, lai gūtu izdevīgumu. Brīvību mīlošs, neatkarīgs, talantīgs un atjautīgs. Viņš labprāt ies viens pats, bet nekad neaizmirst savus draugus – Mežaini un Kikimoru.

Zivis


Zivis ir Ūdens gars. Filosofs, domātājs, kurš nepārtraukti uzdod skumju jautājumu: “Es gribu lidot, kāpēc es nevaru?”, Bet diemžēl es neatrodu atbildi. Dažreiz Ūdens gars apbēdina pat Kikimoru, kura joprojām atrod atbalsta vārdus un labi saprot Ūdens garu. Ūdens gars dzīvo ar ilūzijām un nespēj saprast vēl vienu lietu, kāpēc, neviens ar viņu neauklējas, izņemot Kikimoru?

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment