Horoskops 21.jūlijam – ieņemiet novērotāja pozīciju!

Šodien esiet uzmanīgi, jo iespējamas provokācijas un dažādi kārdinājumi. Šīs 24 stundas jūs sajutīsiet negatīvas enerģijas klātbūtni. Esiet uzmanīgi, var būt krāpniecisks mēģinājums vai apmāns. Atlieciet jaunu projektu sākšanu uz citu dienu. Labvēlīgi ir nodarboties ar aktīvu dzīves stilu. Šīs dienas akmeņi: melnā pērle, aleksandrīts, dūmakainais topāzs, čūskakmens.

Auns

Aunam horoskops sola veiksmi. Labs laiks sportam un svešvalodu apguvei. Seksuālais potenciāls, magnetisms un intuīcija palielinās. Jums vajadzētu paļauties uz to, ka jūsu šarms piesaistīs pretējā dzimuma pārstāvjus.

Lasi arī: Zodiaka zīme Jaunava: akmeņi, talismani un krāsas

Vērsis

Mīlas diena, pāreja uz jaunu attīstības loku. Zvaigžņu atrašanās vieta sola labu veiksmi. Jūs atradīsiet atbalstu un izpratni no cilvēkiem, kuri iepriekš nav uzskatīti par draugiem. Ģimenes atpūta stiprinās pašapziņu un nomierinās.

Dvīņi

Dienas sākums tiks papildināts ar nopietnām provokācijām, piedzīvojumiem vai pārsteigumiem, kas nebūs patīkami. Izvairieties no skarbiem, kategoriskiem apgalvojumiem vai sarunās paaugstinātiem signāliem. Esiet elastīgi un dāsni: dodieties, neļaujiet kaislībām novest jūs konfliktā.

Vēzis

Sieviešu Vēžu garīgā atjaunošana. Viņu personīgais šarms, seksuālā enerģija, tendence ietekmēt cilvēkus palielināsies. Vēžu vīriešu gadījumā pārmērīga enerģija var izraisīt neapmierinātību ar sasniegtajiem rezultātiem vai vēlēšanos reorganizēt visu dzīves veidu.

Lasi arī: Kā katra zodiaka zīme dodas ciemos

Lauva

Liktenis atkal sagatavo Lauvai testus. Iespējams, šodien jūs ķersieties klāt neatrisinātām problēmām vai atliktajām lietām, kuru risināšanai jums būs vajadzīgi ievērojami laika vai finanšu izdevumi. Pat stabilu pāru gadījumā domstarpības ir saistītas ar nodarbinātību vai pilnīgu komunikāciju neiespējamību.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment