6 ārstnieciskas receptes ar vērtīgo ķiploku – ķiploks Vese***ai katru dienu

Ķiploku sula
No pāris daiviņām ar rokas spiedi izspiež sulu, pievieno tādu pašu daudzumu 90% spirta un 10 reižu lielāku daudzumu destilēta ūdens. Iegūtais šķīdums ir ļoti spēcīgs antiseptiķis, to var ilgi uzglabāt. Lieto pret noturīgām infekcijām un sēnīšslimībām, kas nepadodas citiem ārstniecības līdzekļiem.

Lasi arī:  

Citas receptes
Pret bronhiālo astmu un pneimoniju: no 3-4 ķiploka daiviņām izspiež sulu. ¼ tējkarotes svaigi spiestās sulas sajauc ar ¾ tējkarotes novokaīna un iegūto maisījumu izmanto inhalācijai. Ār*tēšanās kurss – 10-15 procedūras.

Pret augšējo elpceļu iekaisumu: ½ tējkaroti sīki sakapāta ķiploka aplej ar ½ glāzes verdoša ūdens, 5 minūtes vāra uz lēnas uguns, 45 minūtes nostādina istabas temperatūrā, tad izkāš un dzer pa ½ glāzes 3 reizes dienā ik pēc 5 stundām. Līdzeklis palīdz arī pret vīrusu un baktēriju izraisītām infekcijām.

Pret angīnu: ķiploka galviņu sarīvē uz smalkās rīves vai arī izspiež caur ķiploku spiedi. Iegūto masu sajauc ar ½ glāzes vārīta istabas temperatūras ūdens, 6 stundas nostādina, tad izkāš un lieto kakla skalošanai. Pirms procedūras uzlējums ir nedaudz jāuzsilda.

 

Lasi arī: Ievieto ķiploku savā intīmajā vietā un skaties, kas notiks – tas ir jāpamēģina!

 

Pret stiprām iesnām un gripas profilaksei: 5 sīki sakapātas ķiploka daiviņas ietin kokvilnas auduma salvetē, ieliek tējas uzlējuma kanniņā, uzliek vāciņu un caur kanniņas snīpi elpo aromātu pamīšus ar katru nāsi.

Pret ARS: saspaidītu ķiploku vienādās daļās sajauc ar medu un lieto pa tējkarotei ik pēc 1-2 stundām.

COMMENTS

Leave a Comment