6 iemesli, kāpēc joprojām esi viena

Lūk, daži iemesli, kāpēc tā:

1. Tu vilcinies

Varam stundām ilgi runāt par to, ka ir labāk būt vienai, kamēr kļūsti par labāku cilvēku. Pārstāj meklēt attaisnojumus un beidzot sāc sevi mīlēt tādu, kāda esi! Atceries, ka otrs cilvēks tev palīdzēs kļūt labākai.

2. Tu nezini, ko īsti vēlies

Tu vēlies izskatīgu, gudru, izglītotu un stilīgu draugu? Tev jāsaprot, ka visu nevar iegūt un cilvēki nav perfekti. Pat ja atrodi vīrieti, kam piemīt visas šīs īpašības, tu drīz vien atradīsi arī kādu mīnusu.

3. Tev nav kritēriju

Tavas vēlmes ir ļoti viegli apmierināt, un varbūt tas arī ir iemesls, kāpēc tev nav drauga. Vīriešiem patīk tādas sievietes, kas prot par sevi pastāvēt un kurām ir savi kritēriji.

4. Kad tiec pie kārotā, tad to vairs negribi

Vai esi viens no tiem cilvēkiem, kam kāds patīk tikai tik ilgi, kamēr viņš izrāda interesi par tevi? Tu vienmēr vēlies to, kā tev nav – tas ir noslēpumaini un izaicinoši – , bet, kad to iegūsti, tad vairs negribi. Tas varētu būt iemesls tam, ka joprojām esi viena.

5. Tu nevēlies palaist garām citas iespējas

Vai uzskati, ka, esot attiecībās, palaidīsi garām citas iespējas? Kāpēc tev šķiet, ka kaut kas cits būs labāks par vīrieti, kas tev ir blakus?

6. Tu meklē vīrieti ar pilnīgi citādiem uzskatiem

Varbūt arī vēlies nopietnas attiecības, bet turpini satikties ar tiem, kas nevēlas neko nopietnu. Tev jābūt pacietīgai un jāmeklē tāds cilvēks, kas attiecībās vēlēsies to pašu, ko tu.

Avots: www.womendailymagazine.com

Leave a Comment