6 iemesli, kāpēc tā nav tava vaina, ka tu esi viena

  1. Tāpēc, ka viņam nepatika kaķi

Ja tu nevarēji izturēt manu kaķi, tad tu noteikti nevari „noturēt” mūs kopā. Tā tam ir jābūt. Kā gan tevi var traucēt tas, ka kaķene laiza tavus matus, kamēr tu guli? Vai tu esi redzējis, kādi tev pēdējā laikā ir mati? Viņa tev īstenībā izdara pakalpojumu, skaidrs? Tev vajadzētu viņai pateikties, nopērkot kādu našķi un piedāvājot savu vēderu, kā viņas personīgu atpūtas spilvenu, nevis mēģināt pārliecināt mani, ka „tam te” nevajadzētu te būt.

 

  1. Tāpēc, ka tu esi karjeriste

Ja tu esi rosīga, aktīva sieviete savos divdesmit kā es pati, tad tev vienkārši dabīgi nav laika uzturēt patiesas, laiku prasošas attiecības. Tu taču nepavadīji pēdējos četrus savas dzīves gadus, cenšoties nomaksāt studiju kredītu, lai tikai portālā Facebook varētu apstiprināt attiecību statusu ar čali, kuru satiki Coffee-In, kad patiesībā tu vēlējies viena mierīgi izdzert savu caffè latte. Nekādā gadījumā! Tev ir ambīcijas, tev ir mērķi, tev ir parādi.

 

  1. Tāpēc, ka tev ir saprātīgi standarti

Katram kādreiz ir teikts šā vai citādi, ka viņiem ir „pārāk augsti” standarti. Hmm… Es atvainojos, bet, ja tas, ka es vēlos puisi, kurš ir pieaudzis, pašpārliecināts, asprātīgs un kuram ir pārdabiska līdzība Džessem Bredfordam 2001. gadā, ir „pārāk daudz” prasīts, tad es vēlos būt neprecējusies mūžīgi! Es jokoju, protams. Vai arī nē?

 

  1. Tāpēc, ka viņam nepatīk tavi draugi

Tas noteikti var sabojāt visu. Es parasti varu samierināties ar vairāk muļķībām nekā lielākā daļa cilvēku, tomēr tas, kā mana otrā pusīte respektē manus draugus, ir ārkārtīgi svarīgi man. Lai gan es neieteiktu tev piespiest viņu „iemīlēt” tavus draugus, jo man ir bijušas pieredzes, kurās šo mērķi sasniegt bija principā neiespējami, tomēr vajadzētu iezīmēt respekta robežu, kuru nekad nevajadzētu šķērsot.

 

  1. Tāpēc, ka daži vīrieši ir riebekļi

Kurš gan šo nebūtu dzirdējis pirms tam? Daži puiši reizēm patiešām var būt briesmīgi un neiejūtīgi nelieši. Lai gan esmu pārliecināta, ka šai riebeklībai ir dziļš, psiholoģisks izskaidrojums, mēdz pienākt laiks, kad tev vienkārši apnīk attaisnot viņa rīcību. Lai vai cik ļoti tu censtos lūkoties garām viņa kretīniskajām izdarībām un vēl vairāk garām viņa muskoļotajiem bicepsiem un presītei, šādas attiecības nekad labi nebeidzas.

 

  1. Tāpēc, ka tev ir stabila vērtību sistēma

Tev nekad nav jāpielāgo sava vērtību sistēma kādam citam, un es domāju jebkuru. Ja nevienu citu, tad es uzskatu tieši šo iemeslu atbildīgu par to, ka esmu tagad viena. Pastāv noteikta robeža starp savu uzskatu pielāgošanu un pārkārtošanu attiecību labā, un es patiešām ticu tam, ka ir puiši, kuri savos morālajos, reliģiskajos un politiskajos uzskatos nav tik izvēlīgi, lai viņi varētu ar kādu izveidot funkcionējošas attiecības. Es tikai tādu vēl neesmu satikusi.

Leave a Comment