6 lietas, kas spēj sabojāt tavu nagu lakas pārklājumu

1. Mazgāt rokas ar karstu ūdeni

2

Atceries, karsts ūdens un laka nagiem ir divas nesavienojamas lietas. Kā arī atsakies baudīt vannu, jo tādā veidā tavs nagu lakas pārklājums ilgi neturēsies.

2. Lietot mazgāšanas līdzekļus bez cimdiem

3

Lielākā daļa mazgāšanas līdzekļu satur acetonu, kas ietilpst nagu lakas sastāvā. Tāpēc lieto gumijas cimdus pirms veic uzkopšanas darbus.

3.  “Ķemmēt” matus ar pirkstiem

Ļoti daudzām ieradums ar pirkstiem ķemmēt matus, neizmantojot ķemmi. Tas nozīmē, ja savus nagus samitrināsi ar slapjiem matiem, tavs nagu lakas pārklājums var sākt slāņoties.

4. Rakstīt ar pirkstu galiņiem

5

Ja tu strādā ofisā, un lielāko dienas daļu pavadi pie datora, rakstot ar klaviatūras palīdzību, tad gari nagi nav priekš tevis. Tas nozīmē, ka tava laka sāks drupt un plaisāt.

5. Nepieļaut ka matu laka nokļūst uz taviem nagiem

6

Kosmētiskie līdzekļi un izsmidzināmie spreji un matu lakas satur spirtu, var bojāt tavu nagu lakas pārklājumu. Tāpēc izmanto bez spirta līdzekļus, kas nebojās tavus nagus. Tādu pašu efektu rada arī pret baktēriju gēli rokām, tā vietā izmanto mitrās salvetītes.

6. Lietot sauļošanās līdzekļus

7

Vielas, kas ietilpst sauļošanās krēmu sastāvā, noņem tavu nagu lakas pārklājumu vairs ne tik spīdīgu. Tāpēc ja iezied ķermeni izvairies no tā, lai krēms nenonāktu uz taviem nagiem. Pēc tam rokas noslauki ar mitro salvetīti.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment