6 veidi, kā atbrīvoties no problēmām 2022. gadā, pirms jaunā gada

3. Vienkārša tīrīšana palīdzēs atbrīvot māju no nepatikšanām. To var izstiept vairākās dienās, lai nepārpūlētos. Galvenais – neatstāt mājoklī lietas, kas nerada pozitīvas emocijas, kā arī atbrīvoties no uzkrātajiem atkritumiem. Vislabāk ir mazgāt grīdas ar ūdeni, pievienojot sāli, un pēc tam visas telpas izrotāta ar kadiķa vai vērmeles zariņu.

4. Vienkārša burvestība palīdzēs atstāt nepatikšanas aizejošā gadā. Tas tiek lasīts, rūpīgi mazgājot priekšējās durvis un slieksni:

“Nelaimes atstāj dzīvi, tās atstāj māju, tās nezin ceļu atpakaļ. Ienesot tīrību, es izmetu visu negatīvo. Es sāku dzīvi no nulles, es piesaistu veiksmi visam gadam.”

Kad tīrīšana ir pabeigta, pie durvju rāmja nomaļā stūrī tiek piekārts veiksmes piekariņš.

Lasi arī: Kādā tērpā sagaidīt Zaķa gadu pēc jūsu zvaigžņu zīmes

5. Neaizmirstiet par vidi. Bieži vien par nepatikšanām un problēmām kļūst tā sauktie zvērināti draugi, kā arī skaudīgi un toksiski manipulatori. Ir svarīgi atteikties no viņu komunikācijas un mainīt komunikācijas loku. Aizejošajā gadā jūs varat droši un bez nožēlas atstāt tos, kuri neļauj attīstīties un traucē piesaistīt dzīvē laimi.

6. Nepatikšanas kļūs daudzkārt mazākas, ja trenēsi gribasspēku un atbrīvosies no jebkādiem kaitīgiem ieradumiem. Tie arī kavē attīstību un negatīvi ietekmē bioenerģiju. Viss, kas kļūst par šķērsli ceļā uz iecerētajiem mērķiem, jāatstāj aizvadītajā gadā. Negatīvais ir jāaizstāj ar pozitīvu, un vienkāršākais veids, kā to izdarīt, ir ar labiem ieradumiem. Viņi palīdzēs pārveidot dzīvi un mainīt to uz labo pusi.

Ikviens var sagaidīt jauno 2023. gadu un piesaistīt veiksmi. Galvenais ir nepievilt jauno patronu un viņu nomierināt. Pateicoties gardām delikatesēm, skaistiem rotājumiem un patiesai vēlmei mainīties uz labo pusi, to izdarīt nebūs grūti.

COMMENTS

Leave a Comment