6 vīriešu tipi, ar kuriem labāk netikties

Top 6 vīrieši, ar kuriem nedrīkst tikties

Mūžīgais vecpuisis

Sākumā attiecības ar šādu vīrieti varbūt maldinoši daudzsološas: viņš jums veltīs daudz uzmanības, uzminēs jūsu vēlmes, un valdzinās ar savu šarmu… kamēr kaut kadā momentā nepazudīs no jūsu redzes loka. Tas notiks tieši tajā brīdī, kad jūsu attiecības sāks no spilgta īslaicīga romāna pāraugt uz kaut ko nopietnāku. Ilgstošas attiecības vientuļņiekiem nav vajadzīgas –  viņi vienkārši no tām baidās, bet no saistībām un atbildības bēg kā no uguns. Ja jums vajadzīgs virspusīgs romāns bez perspektīvam – vecpuisis ir tieši tas kas jums ir vajadzīgs. Ja jūs meklējat savu īsto un vienīgo – tad, diemžēl šis nav jūsu variants.

Kolekcionārs

Kas tieši vada kolekcionāru, ir pa spēkam tikt skaidrībā tikai profesionālam psihologam: tāds vīrietis it kā ir izlēmis pats sev pierādīt (vai citiem) savas spējas siržu lauzēja lomā, un no tā brīža vairs nevar mainīt savu rīcību. Nokļūt viņa tīklos ir viegli: māksla skaisti runāt un manipulēt viņam ir spēcīga, viņš ir labs aktieris, un kā likums, labi izskatās. Tiesa kolekcionāram ir vāja vieta ( ko var izmantot lai turētos pretim viņa šarmam), viņš neizceļas ar pacietību, šis vīrietis pierada pie vieglām uzvarām, tāpēc arī bieži cenšas forsēt notikumus, lai sasniegtu savu uzvaru uzreiz un parslēgties uz nākamo upuri.

Narciss

Sākumā jums sagādā baudu viņa koptums, skaisti iztīrītās kurpes un elegantais ģērbšanās stils. Un vairak, narcisi bieži vien iekaro ar savu erudīciju un iemaņām būvēt karjeru. Pirmajā brīdī var likties, ka jums tika īstais princis! Tomēr  ar laiku noskaidrojas, ka narcisa prioritātes beidzas ar viņu pašu. Viņš, visdrīzāk, aizmirsīs par jūsu dzimšanas dienu, bet vīriešu dienā obligāti paprasīs no jums “Playstation4”. Tuvākajās saaukstēšanās pazīmēs viņš paprasīs jūsu nedalīto uzmanību un karstu vistas buljonu, bet, ja gadījumā saslimsiet jūs, tad viņš baidoties aplipt profilaksei aizies ar draugiem uz bāru. Vienu vārdu sakot, mīlestība pret sevi viņa augstībai ir diezgan, bet mīlēt viņš vienkārši nespēj.

Despots

Despotu ne vienmēr izdodas atpazīt – sākumā viņa manieres aprūpēt un kontrolēt var likties kā reti sastopama vīrišķība, rūpes var tikt saistītas ar īsto pieķeršanos. Var likties ka ar tādu vīrieti beidzot var sajusties beidzot kā vāja sieviete un ļaut viņam stiprajam un viszinošam pieņemt visus lēmumus par jums abiem. Ir viena problēma: atteicībās ar despotu ne tik balstās uz mīlestības kā uz pilnu kontroli un pakļaušanos. Viņš sastādīs jums dzīves scenāriju pēc sava skatījuma, izvēlēsies apkartni, profesiju, un aizraušanas, palēnām liedzot jums balss tiesības pat sīkumos. Ja jūs negribat būt vienkarši dārga rotaļlieta, bet par personību ar savu pašas viedokli un izvēles brīvību – tad labāk atvadīties no despota pēc iespējams ātrāk. 

Čīkstulis

Šī tipa vīriešiem ir talants sūdzēties par dzīvi un atrast jebkuru iemeslu lai čīkstētu: laiks ir briesmīgs, visur ir sastrēgumi, darbs ir sagādājis pamatīgu stresu, un vispār dzīve nav izdevusies… Rodas sajūta, ka meitene šim vīrietim ir vajadzīga ne tik daudz attiecībām, bet gan, lai regulāri uzklausītu dvēseliskos pārdzīvojumus un dalītos ar pārdzīvojumiem. Ja raudātāju uzklausītāja loma jūs neparāk interesē – tad bēdziet prom, kamēr čīkstulis, nepaspēja jūs inficēt ar savu hronisko pesimismu.

Aizņemtais

Vārētu likties, ka attiecības ar precēto vīrieti sākumā nesola neko laimīgu – bet tomēr, vienmēr atrodās tie gribētāji kuri reiz grib uzkāpt uz tiem grabekļiem un noticēt nenovecojošai pasakai par to ka viņš “drīz šķirsies”, par BET iemeslu var kalpot

  1.  izaugs bērni;
  2.  pienāks īstais brīdis;
  3.  sapratīs cik jūs esat skaista un neatkārtojama (vajadzīgo pasvītrot).

 Galu galā romāns ar aizņemto vīrieti var ilgt gadiem, izsūcot no jums spēkus, zogot pašcieņu un atņemot vērtīgo laiku, ko varētu iztērēt uz brīviem un tieši jums piemērotiem vīriešiem ar brīva vīrieša statusu sabiedrībā.

 

Avots: elle.ru

Leave a Comment