6 zīmes, ka tā nav mīlestība, bet tikai akla aizraušanās!

3. jūs uzskatāt, ka jūs uzvarējāt loteriju

Just entuziasmu ir līdzīgi tam, ka jūs tikko uzvarējāt loteriju. Jūs tam nevarat ticēt, un viss, kam jūs varat koncentrēties, ir tas, ka jūs uzvarējāt loteriju.

Ja tas ir nepieciešams, jūs varētu izlaist darbu, boikotēt draugus, nesazināties ar ģimenes locekļiem un nedarīt kaut ko citu, kas jums ir nepieciešams, lai vienkārši saņemtu šo naudu. Tas viss tikai novērš uzmanību, kad runa ir par to, ka jūs nevarat novērst savu prātu.

Patiesa mīlestība nav tāda pati. Mīlestība liek jums vēlēties radīt labāku dzīvi sev visās jomās. Jūs kļūstat par labāku draugu, vēl mīlošāku cilvēku, vairāk saistošu ar savu karjeru un vēl vairāk vēlaties padarīt savu dzīvi veiksmīgu.

4. jūs jūtat, ka jūs visu par viņu zināt

Kad esat tādā stāvoklī, kad jums liekas, ka jūs zināt visu par savu partneri, bet nezināt kaut ko, jums ir iespēja vilties.

Ja jūs domājat, ka jūs zināt, kas padara cilvēku par to, kas viņš ir un ko viņi vēlas no savas dzīves, jūs faktiski neapsēdāties un neparunājāties ar viņiem par visām šīm lietām!

Lasi arī: Vienīgā zodiaka zīme, kurai tev jāsniedz otrā iespēja!

5. jūs kļūstat ļoti greizsirdīgi

Ja kāds runā ar personu, kuru jūs satiekaties, jūs uzreiz kļūstat greizsirdīga. Jūs vēlaties parādīt ikvienam, ieskaitot sevi, ka viņš ir tavs. Šī greizsirdība ir zīme, kas liecina par aizraušanos.

6. jūs nevarat sagaidīt, līdz nākamajam solim

Aizraušanās ir tad, kad jūs vēlaties visu tagad! Jūs vēlaties, lai tevi mīl, un persona būtu jūsu vienīgais un unikāls, jo jums ir bail zaudēt to, ja kaut kas noiet greizi!

Lasi arī: Kas ir mīlestība, jeb kāda ir atšķirība starp seksu un mīlestību

Bet mīlestība tā nedarbojas. Mīlestībai nepieciešams laiks, lai izveidotu mīlošas attiecības, un, ja jums ir mīlestība ar kādu, jūs baudīt mācību procesu un veidojat jūsu attiecības ar viņiem soli pa solim.

Avots

Leave a Comment