6 zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk manipulēt!

Šajā pasaulē ir daudz manipulatīvu cilvēku – cilvēki, kas spēlējas ar emocijām un nekad neatzīst savu vainu. Tomēr šie cilvēki var mēģināt kaut ko darīt, bet, ja jūs atrodaties šajā sarakstā, jūs noteikti neuzķersieties viņu āķa!

Jūs redzat lietas, kādas tās patiešām ir, nevis kā jūs vēlaties. Neviens nekad nevar jūs piemuļķot. Jūs pilnīgi saprotat, kas notiek ar jums vai ap jums. Kādam ģēnijam jābūt, lai jūs varētu izmantot. Jūs nebaidāties pateikt nē.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps 2019. gada aprīlim – brīnišķīgs laiks!

Skorpions

Skorpioni paši var būt manipulatīvi, tāpēc viņi neuzķersies uz tiem pašiem trikiem, ko viņi paši izmanto. Viņi ir ļoti informēti par prāta spēlēm un citām manipulatīvām iezīmēm!

Turklāt skorpioni ļoti labi nosaka robežas. Ja kāds mēģina tos virzīt uz to, ko viņi nevēlas darīt, Skorpions uzreiz  atkāpsies no tā.

Vērsis

Vērsis negatavojas darīt to, ko viņš nevēlas darīt, tāpēc nav jēgas pat mēģināt. Viņiem ir dzelzs griba. Vērsis zina, kā pateikt nē. Jebkurā gadījumā viņiem ir prakse formulēt dažādus viedokļus, tādēļ, ja kaut kas nav viņu interesēs, viņi labprāt atsakās!

Viņi arī netiks pakļauti spiedienam no vienaudžu vai sabiedrības viedokļa. Vērsis ir sava likteņa kapteinis!

LASI ARĪ: Kas katram Zodiaka zīmes pārstāvim jāizdara 2019. gada aprīlī: astrologa padoms

Jaunava

Ja kāds mēģināja manipulēt ar Jaunavu, tad viņa zina, ka Jaunava būs piecus soļus priekšā! Jaunavas nekad nedara  neko akli, tikai tāpēc, ka kāds to ieteica. Viņām jāspēj nosvērt plusus un mīnusus un formulēt savus viedokļus.

Jaunavas vienmēr skaidri norāda, ka viņiem ir jākontrolē sava dzīve, tāpēc gandrīz neiespējami mēģināt viņām likt darīt to, ko viņas nevēlas darīt!

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment