Mīlestības horoskops 2019. gada aprīlim – brīnišķīgs laiks!

Astrologiem par aprīli ir tikai labākās ziņas visām Zodiaka zīmēm. Uzzināt, kādus pārsteigumus sagatavoja zvaigznes šajā mēnesī, palīdzēs mīlestības horoskops.

Jau sen nav bijusi tik brīnišķīga zvaigžņu pozīcija, kas mūs gaida aprīlī. Mēnesis sāksies ar Saules pozitīvo ietekmi, kas ir spēcīga Aunā un Venēra, kas ir nostiprināta Zivīs. Tas nozīmē, ka visi nākotnes plāni, ko jūs sākat īstenot šajā mēnesī, būs veiksmīgi un radīs tikai pozitīvas izmaiņas. Planētu ietekme aprīlī palīdzēs ikvienam saglabāt mīlestību un stiprināt jūtas. Sasniegt harmoniju attiecībās, palīdzēs mīlestības horoskopa ieteikumi katrai Zodiaka zīmei.

Auns

Spēcīgā Saule Auna zīmē, kur tā paliks līdz 20. aprīlim, saka, ka jebkura iniciatīva jūsu personīgajā dzīvē ir apsveicama, un daudzi mīlestības jautājumi šajā mēnesī atrisināsies paši par sevi. Sarežģītās situācijas attiecībās tiks atrisinātas pozitīvi, un vientuļajiem Auniem būs iespēja atrast dvēseles draugu. Tomēr spēcīgu emociju vadībā uguns zīmes pārstāvji var izdarīt nepareizu izvēli. Eksperti iesaka izmantot dabisku intuīciju, lai izvairītos no kļūdām un vilšanās.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognozē 2019. gada aprīlim – nepalaidiet garām savu iespēju!

Vērsis

Mēnesis ir lieliski piemērots romantikai – to norāda Venēras ietekme Zivīs. Astrologi ziņo, ka planēta sniegs Vērsim lielisku iespēju ņemt personīgo dzīvi savās rokās, lai atrisinātu jebkurus problemātiskus jautājumus ar partneri pēc iespējas labāk. Šī iemesla dēļ Vērsis būtu aktīvs un nedrīkst palaist garām labu iespēju. Būs nepieciešama piesardzība no 20. līdz 30. aprīlim, kad Venēra zaudēs spēku, pateicoties pārejai uz Auna zvaigznāju. Šajā laikā astrologi iesaka izvairīties no sazināšanās ar svešiniekiem un neuzticēties savām emocijām.

Dvīņi

Aprīlis sākas ar Marsa pāreju uz Dvīņu zīmi. Šī ir ļoti aktīva planēta, kas noteikti sniegs Dvīniem sarežģītus uzdevumus un dažādas problēmas. Astrologi norāda, ka Dvīņi paši izlemj, kā to sagatavot, jo mēnesis sola būt ļoti karsts un interesants. Optimisms un vēlme strādāt pie attiecībām tiks novirzīti uz planētu, bet negatīvais un ieradums atlikt visu līdz vēlākam var izraisīt konfliktus. Lai to novērstu, astrologi iesaka uz laiku aizmirst par egoismu un vairāk laika un enerģijas veltīt attiecībām ar partneri.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment