Horo***ps 1.aprīlim – nāksies koncentrēties uz problēmām attiecībās!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 1.aprīlim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Dzīves potenciāls augstā līmenī. Palielināsies radošums, seksualitāte, pārliecināšanas dāvana. Laba diena fiziskai slodzei, garām pastaigām. Iespējama draugu vizīte un pilnīgi negaidīts pārsteigums ļaus izklaidēties. Neizslēdz finanšu panākumus, kas saistīti ar uzvaru vai veiksmīgu pirkumu. Jums var nākties atgriezties pie jau sen iegūtā un jau aizmirstā.

LASI ARĪ: Retrograda Saturns no 2019. gada 30. marta līdz 17. septembrim: sagaidāma negatīva ietekme!

Vērsis

Dzīves potenciāls ir labākais. Labvēlīga diena iepriekšējo laiku ideju un plānu īstenošanai. Nesteidzieties uz priekšu, un jums būs iespēja mierīgi pabeigt plānoto biznesu. Var būt dažas izmaiņas personiskajā dzīvē. Iespējams, ka pēcpusdienā būs jāvelta laiks problēmām, kas saistītas ar mīļoto cilvēku vai bērniem.

Dvīņi

Šodien visus šķēršļus pārvarēs tikai neatlaidība, balstoties uz skaidru un visaptverošu situācijas novērtējumu. Labvēlīgs laiks komerciāliem darījumiem, pirkumiem, uzņēmumiem. Sievietes Dvīņus gaida interesanta tikšanās. Ir iespējams izveidot jaunu romānu vai atjaunot vecās attiecības. Dvīņu vīrieši atcerēsies par pēdējo dienu parādiem vai neatrisinātām problēmām. Lieliska diena mīlestībai un romantiskām tikšanās reizēm.

Vēzis

Diena būs veiksmīga, ja to plānojat iepriekš. Visticamāk, šī diena ļaus jums vienoties ar partneri vai atrast mieru dvēselē. Jūs varat sajust vajadzību pēc draugu padomiem, bet jums nevajadzētu paļauties uz tiem pilnīgi – vilšanās nav izslēgta.

LASI ARĪ: 5 vissapņainākās Zodiaka zīmes!

Lauva

Diena ir labvēlīga komunikācijai, jauniem paziņojumiem, biznesa kontaktu veidošanai, ikdienas problēmu risināšanai. Mēģiniet atvēlēt sevi tikai tiem, kas ir pelnījuši jūsu uzmanību, pretējā gadījumā jūs riskējat nonākt neērtā vai neskaidrā stāvoklī. Zvaigznes sola uzsākt labvēlīgu periodu jaunām lietām, plānu, sanāksmju īstenošanu. Ir iespējams, ietekmīgu cilvēku parādīšanās, kas palīdzēs jūsu centienos.

Jaunava

Diena sola būt sarežģīta. Jums ir nepieciešams privātums un jākoncentrējas uz problēmām jūsu personīgajā dzīvē, kas prasīs pacietību un labu spriedumu. Tā rezultātā attiecības ar mīļoto attīstīsies harmoniski. Ja jums ir iespēja doties atpūtā, izmantojiet to.

Svari

Diena ir nelabvēlīga jebkurai finanšu darbībai. Būtu jāsamazina uzņēmējdarbība, lai izvairītos no būtiskiem zaudējumiem. No rīta ir domstarpības ar priekšnieku vai kolēģiem. Dienas otrajā pusē būs nepieciešama lielāka organizācija un atbildība par saviem mīļajiem – ir iespējams vienkāršs strīds, lai gan tam nav acīmredzamu iemeslu. Labi būt dāsniem un izpildīt pieprasījumus.

LASI ARĪ: Kā pagatavot karbonādes no vistas sirdīm

Skorpions

Varbūt jums būs jauni plāni tuvākajā nākotnē, kas sola labus naudas ienākumus. Pateicoties svaigām idejām vai jaunas stratēģijas izvēlei, jūs veiksmīgi rīkosiet biznesa tikšanās un sarunas, bet jums nevajadzētu runāt par saviem plāniem, jo ​​tas var piesaistīt nelabvēļu uzmanību. Skatīties uz zīmēm – šodien jūsu iekšējā būtība atspoguļojas apkārtējā pasaulē.

Strēlnieks

Labvēlīga diena. Jūs varat veiksmīgi realizēt sevi uzņēmējdarbībā un mākslas jomā. Diena ir pilna ar jaunām tikšanās reizēm, negaidītiem paziņam, saistībā ar kuriem zvaigznes brīdina par neparedzētiem izdevumiem. Lai izvairītos no pārpratumiem, centieties panākt kārtību un emociju pragmatismu.

Mežāzis

Aktīva, radoša diena. Šodien jūsu uzņēmējdarbība dos ilgi gaidītos rezultātus. Iespējamie panākumi profesionālajā darbībā, jautrība, optimisms. Labs laika posms Mežāžiem radošajās profesijās. Bet neuzticieties svešiem padomiem, neejiet emociju pavadā. Pārbaudiet savas idejas ar loģiku, veselo saprātu, intuīciju.

LASI ARĪ: 15 soļi uz vīrieša sirdi

Ūdensvīrs

Pamošanās un transformācijas diena. Šajā laikā jūs varēsiet atklāt savus radošos talantus un mākslinieciskumu. Patīkams ielūgums, kas būtu jāpieņem, ne tikai dažādos jūsu dzīvi un sniegs prieku no komunikācijas, bet arī dos jaunus draugus. Ir labi sākt ceļot, veikt ūdens procedūras, nodarboties ar sportu.

Zivis

Iespējams, ka jūsu pašnoteikšanās palielināsies nevajadzīgi, parādīsies impulsivitāte, pārmērīga riska tieksme, kuras ietekmē jūs varat veikt sasteigt vai izdarīt nepareizus lēmumus. Tāpēc ir labāk atlikt finanšu jautājumu risināšanu un līgumu noslēgšanu uz citu dienu. Nejauša ievainošana vai Sli**ba var traucēt iepriekš plānoto plānu īstenošanu.

avots: vedmochka

Leave a Comment