6 zvaigžņu zīmju pārstāvju pāri ar viszemāko saderību mīlestībā

Saderības pārbaude palīdz izvēlēties pareizo personu, ar kuru sākt attiecības, un izvairīties no tiem, ar kuriem tas ir bīstami. Eksperti runās par pāriem, kuriem nav gandrīz nekādu izredžu izveidot spēcīgas attiecības.

Protams, jebkuram noteikumam ir izņēmumi. Ja pa ceļam satiekat cilvēku, ar kuru izveidojat pāris ar viszemāko saderību, tas nenozīmē, ka jūsu izredzes uz laimīgām attiecībām ir nulle. Tikai šajā gadījumā jums abiem būs daudz jāstrādā pie sevis un attiecībām, kā arī jāatbrīvojas no  negatīvām vīrusu programmām, kas traucē laimei .

Vērsis un Lauva

Šo divu zvaigžņu zīmju pārstāvji ir ļoti līdzīgi, neskatoties uz atšķirīgo patronizējošo elementu. Dažreiz viņu līdzības kļūst par klupšanas akmeni, un attiecības pārvēršas karā.

Vērsis un Lauva jau no pirmajām minūtēm cenšas ieņemt vadošo pozīciju attiecībās. Tas visbiežāk izraisa konfliktus, lai gan sākumā tas šķiet smieklīgi. Šie cilvēki nevar būt kopā, ja viens no viņiem nenodod kroni un troni citam.

Dvīņi un Zivis

Zivis ļoti iemīlas jau no pirmajām iepazīšanās dienām, un Dvīņi labprātāk neizrāda savas jūtas. Šī iemesla dēļ Zivīm ir ļoti grūti sazināties ar šiem harizmātiskajiem, gudrajiem un dzīvespriecīgajiem cilvēkiem: viņi šķiet nesasniedzami vai nav pietiekami ieinteresēti.

Lasi arī: 4 noteikumi, kā rīkoties ar spoguļiem un kā tie ietekmē cilvēka enerģiju

Lasi arī: Visnejaukākie un nepatīkamākie zvaigžņu zīmju pārstāvju ieradumi

Šādā pārī saderība ir diezgan augsta, taču tikai atšķirība jūtu izpausmēs rada nepārvaramu plaisu starp cilvēkiem. Zivīm ar Dvīņiem var būt ļoti grūti, un šādi pāri reti veido spēcīgas un ilgstošas ​​attiecības.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment