4 noteikumi, kā rīkoties ar spoguļiem un kā tie ietekmē cilvēka enerģiju

Kopš seniem laikiem spoguļi tika uzskatīti par portālu uz citām dimensijām un pasaulēm, kurās dzīvo tumšas būtnes. Laiks ir pagājis, bet viena lieta ir palikusi nemainīga – daudzu brīdinājumu klātbūtne saistībā ar šo strīdīgo mēbeli.

Cilvēka enerģija ir ļoti atkarīga no apkārtējās vides. Spoguļi var ievērojami sabojāt jūsu auru un bloķēt piekļuvi veiksmei. Tāpēc eksperti iesaka būt uzmanīgākam par to izvietošanu mājā.

Kāpēc spogulis var būt bīstams

Senie uzskati, ka skata stiklā mīt tumši spēki, nav zaudējuši spēkus. Gluži pretēji, mūsdienu bioenerģētika var izskaidrot šādu māņticību parādīšanās iemeslus. Tiek uzskatīts, ka spogulis virza spēcīgu enerģijas plūsmu virzienā, kurā tas “skatās”. Pati par sevi šī plūsma nav bīstama, taču tā var radīt problēmas un neērtības mājā, ja tā netiek pareizi novietota.

Īpaši bīstami ir divi spoguļi, kas skatās viens uz otru. Divas spēcīgas, savstarpēji virzītas enerģijas plūsmas rada spēcīgu destruktīvu lauku starp diviem spoguļiem. Tāpēc rituālu un zīlēšanas laikā spoguļi tiek novietoti viens pret otru.

Svarīgi spoguļu lietošanas noteikumi

Nekariet spoguļus vienu pret otru

Nekādā gadījumā nedariet to. Protams, ja jūs vienlaikus neveicat nekādus rituālus, tad nevajadzētu gaidīt bīstamu būtņu parādīšanos, taču bioenerģētikas jomas eksperti stingri neiesaka šo padomu atstāt novārtā.

Lasi arī: Cik reizes dienā vajag apskauties, lai stiprinātu bioenerģiju

Lasi arī: Sieviešu noslēpumi: kā izvēlēties rokassomu, lai piesaistītu veiksmi mīlestībā un citās jomās

Fakts ir tāds, ka, kā minēts iepriekš, divi spoguļi, kas skatās viens uz otru, rada negatīvu lauku, kas ar negatīvu enerģiju inficē ne tikai telpu starp spoguļiem, bet visu telpu – māju, dzīvokli. Šajā gadījumā cilvēki, kas tur dzīvo, var justies slikti un iegūt Vese***as problēmas. Ja jums mājā viens otram pretī karājas spoguļi, noteikti noņemiet vienu no tiem. Pēc tam būs nepieciešams attīrīt māju no uzkrātās negatīvās enerģijas .

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment