7 domas, kas pamanās būt vīrieša prātā, pirmo reizi guļot tev blakus

1. Kāpēc viņa ir manā pusē?

Vai tev ir svarīgi, kurā gultas pusē guli? Saskaņā ar matemātikas pieņēmumiem – pastāv 50 uz 50 iespēja, ka tavs jaunais pārnakšņošanas draugs dod priekšroku tai pašai gultas pusei. Nu, vienīgais – ja viņam nepatīk gulēt gultas kājgalī kā kucēnam. Lai vai kā, tas var radīt pamatīgu spriedzi un padara pēc seksa iegrozīšanos savā gultā pusē ļoti svarīgu. Tas ir vieglākais veids, kā iegūt savu vietu.

2. Kāpēc mēs nepieglaužamies viens otram?

Pirmā kopā gulēšanas reize ar kādu atklāj kaut ko izšķirošu – to, kā tu patiesībā guli. Cilvēkiem tam ir dažādas metodes. Vai tu esi uz vēdera, gultas malas vai “nepieskaries man” gulētāja tips? Jo tas var raidīt diezgan brutālu ziņu, kaut vai netīši. Vai arī tu esi mīlināšanās briesmonītis, kas meklē kādu ar pulsu, lai aizvietotu bērnības rotaļu lācīti? Tas varētu būt tikpat slikti, ja puisim vajadzētu savu gulēšanas platību. Iemigšana ir kā delikāta deja ar nejaušiem pieskārieniem.

3. Vai es pārāk daudz dīdos?

Tas attiecināms tikai uz nervozajiem. Ja miegā viņš ļoti aktīvi grozās, tas varētu tevi nokaitināt līdz baltkvēlei. Ja beigu beigās viņš tev iesper pa ribām, pastāv iespēja, ka tu vairs nevēlēsies viņu aicināt palikt pa nakti. 

4. Ja nu es krācu? Pagaidi, ja nu viņa krāc?

Krākšana ir kaitinoša. Cilvēki, kuri krāc pirmo reizi, kad viņi pārnakšņo pie kāda, bieži vien netiek aicināti to darīt vēlreiz. Puiši noteikti nevēlas zaudēt iespēju seksam nākotnē tāpēc, ka viņiem ir dīvainas deguna problēmas. Viņi nevēlas zaudēt arī savu dārgo miegu savas jaunās sieviešu kārtas draudzenes dēļ, kas izklausās tā, it kā kāds mēģinātu iedarbināt zāles pļāvēju ar ķēdes motorzāģi, kas pietam vēl atbalsojas. 

5. Ja nu es miegā runāju?

Cilvēki dara dīvainas lietas guļot. Dīvainu patiesību atklāšana neapzināti murminot, atrodas šī saraksta augšgalā. Dažreiz miegā runāšana var būt mīlīga. Bet, ja tu, sapņu pasaulē esot, runā par Slep**vībām un dēmonu izdzīšanām – tas gan nebūs uz labu.

6. Vai mēs darīsim TO atkal no rīta?

Ja pirmā reize, kad jums ir sekss, sakrīt ar jūsu pirmo kopā pārnakšņošanas reizi, šī ir pati galvenā doma jebkura puiša prātā. Tas var likt puisim visu nakti negulēt gan vārda tiešākajā, gan pārnestajā nozīmē. Ja jūs to nedarīsiet atkal nākamajā rītā, vai tas nozīmē, ka tu domā, ka viņš bija slikts iepriekšējā naktī? Šīs domas kavēs jebkurus centienus iemigt līdz ausīs saule nākamajā rītā. 

7. Kāda ir viņas politika par rīta skūpstiem?

Uff, vai mana elpa ir briesmīga? Vai viņai ir papildu zobu birste? Nē. Redzi, tāpēc mēs vienmēr ņēmām līdzi zobu birsti uz pārnakšņošanām pamatskolā. Puiši nekad nemācās.

 

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment