7 ekstremāli veidi, kā var atzīties mīlestībā

Paņēmiens Nr.1: atzīties mīlestībā lecot ar izpletni

Gatavoties šādam paņēmienam atzīties mīlestībā ir nepieciešams jau laikus: var būt lidojumiem nelabvēlīgs laiks vai esat saaukstējies un izskatāties ne īpaši labi. Iesācēji lec tandēmā ar instruktoru. Tomēr viņa klātbūtne nedrīkst Jūs mulsināt –  instruktori savā profesionālā praksē ir pieredzējuši daudz.

Jālec no aptuveni 4 km augstuma. Šis laiks ir pietiekošs, lai pateiktu mīļotajam cilvēkam, visu, ko jūs vēlējāties. Galvenais- neaizmirst to izdarīt lēciena laika. Lai gan mums liekas, ka pilnvērtīgi atzīties mīlestībā Jums neizdosies – traucēs emocijas. Tāpēc jau iepriekš palūdziet instruktoru, lai viņš Jums atgādina par lidojuma mērķi. Objektīvi – Vārdi „Es tevi mīlu”  būs pilnīgi pietiekami. Tos fiksēs operators, kurš lidos blakus Jums.

Orientējoši lēciena cena ar instruktoru – 100 eiro. Video filmēšana parasti tiek novērtēta kā 50% no lēciena cenas.

Paņēmies Nr.2: atzīties mīlestībā uz klinšu kāpšanas sienas

Lai sagatavotos atzīties mīlestībā uz klinšu kāpšanas sienas kores, Jums būs nepieciešams palīgs – viņš ar videokameru filmēs visu notiekošo. Ja Jums nav prakses kāpt mākslīgajos kalnos, neuztraucieties – iesācējiem piedāvā ne īpaši sarežģītas trases ar vienkāršu slīpuma līmeni.

Neplānojiet izskatīties romantiski – uz klinšu kāpšanas sienas ir stingrs dreskods. Apģērbam ir jābūt ērtam, apavi – domāti sportam. Meitenēm vajadzēs noņemt gredzenus no pirkstiem.

Par to, ka Jūs plānojat nofilmēt savu atzīšanos mīlestībā, jau iepriekš brīdiniet instruktoru, kurš nodrošinās Jūsu drošību uz klints  sienas.

Orientējoša izmēģinājuma kāpšanas cena – no 5 eiro. Laiks parasti ierobežots – 15 minūtes. Ja bez ierobežojuma –  no 9 eiro. Cenā neietilpst aprīkojuma un apavu īre.

Paņēmiens Nr.3: atzīšanās mīlestībā aerodromā.

Atzīties mīlestībā var pirms vai pēc lidojuma aerodromā. Brīvā lidojuma laikā, diemžēl, sarunāties neizdosies. Bet uztraukties nevajag, jo var savu piedzīvojumu papildināt ar romantiskām notīm. Iepriekš vienojoties ar instruktoru,  atrodoties aerodinamiskajā caurulē, mēģiniet turēt rokās, piemēram, balonus. Bet pēc tam, kad Jūs būsiet veicis lidojumu, ierakstiet savu atzīšanos mīlestībā.

Orientējoši cena lidojumam aerodinamiskajā caurulē  ne vairāk kā 1- 2 minūtes – 25 eiro. Pēc iepriekšējas vienošanās ar administratoru lidojumu un gatavošanos atzīties mīlestībā var filmēt Jūsu palīgs.

Paņēmiens Nr.4: atzīšanās mīlestībā šautuvē

Nesteidzieties teikt, ja Jūs nemākat šaut. Galvenais, iemācīties turēt rokās šauteni un spiest uz mēlītes.

Lai iemūžinātu romatisko atzīšanos šautuvē Jums ir nepieciešams jau iepriekš tikties ar šautuves darbinieku – saņemt atļauju sagatavot laukumu video filmēšanai. Ja Jūs šaujat pirmo reizi –  sagatavojiet apjomīgus mērķus – piemēram, lielas kastes. Iecere ir tāda – Jūs notriecat kastes, bet aiz tām atklājas uzraksts: „Es tevi mīlu” . Diezgan vienkārši. Ja ir bažas, ka Jūs netrāpīsiet arī kastēs, uzaiciniet palīgu kas raustīs ar tieviem diegiem, kas piestiprināti kastēm.

Orientējoša cena iemūžināt atzīšanos mīlestībā šautuvē ie atkarīga tikai no Jūsu šarma. Iesakām izvēlēties mazas šautuves, kurās maz apmeklētāju.

Paņēmies Nr.5: atzīties mīlestībā blakus plēsonim

Lai sagatavotu videoierakstu ar atzīšanos mīlestībā, ir nepieciešams atrast atrakcijas, kuru administratoru piedāvā nofotografēties ar viņu plēsonīgajiem dzīvniekiem. Un pēc iepriekšējas norunas fotogrāfijas vietā sagatavot videoierakstu. Galvenais – nedrīkst baidīties, jo dzīvnieki reaģē uz adrenalīna izdalīšanos cilvēka organismā.

Pastāv sens āfrikāņu ticējums – cilvēkam, kas atradās blakus plēsonīgam dzīvniekam, visu dzīvi veiksies. Tā var būt laba motivācija, lai jūsu mīlestība ilgtu mūžīgi.

Orientējoša cena- vidēji foto ar dzīvniekiem maksā 7 eiro. Var pieņemt, ka videoieraksts ar šāda rakstura radībiņu maksās ne mazāk kā 17 eiro.

Paņēmiens Nr.6 : Atzīties mīlestībā drifta laikā

Aizraujaties ar automašīnām un mīlat ātrumu? Lai sameklētu driftinga mīļotājus, nav jāpiepūlas. Jūs tos varat atrast internetā vai arī atklātos laukumos savā rajonā.

Ierakstiet video atzīšanos drifta laikā- kad mašīna joņo ar lielu ātrumu pa apli.  Nepieredzējušam var sagriezties galva un tas var izraisīt vājumu. Tāpēc ierakstiet savu atzīšanos uzreiz, līdz ko autovadītājs uzsāks braukšanu.

Lai būtu skaists ieraksts, nofilmējiet arī braucošo mašīnu.  Izmantojot vienkāršu montāžu, jums sanāks ļoti labs videoieraksts.

Orientējoša cena ir atkarīga no Jūsu runātprasmes un šarma. Mums liekas, ka videoieraksts var būt pat bezmaksas. Autobraucēji ir atsaucīgi cilvēki un ar prieku Jums izpalīdzēs, dodot Jums pasažiera vietu automašīnā, lai nofilmētu atzīšanos mīlestībā.

Paņēmiens Nr.7: Atzīšanās mīlestībā daivinga laikā

Ja Jūs nekad neesat ieniris speciālā aprīkojumā, ir iemesls uzsākt. Piesakieties uz izmēģinājuma ieniršanas nodarbībām ar instruktoru un izstāstiet viņam par savu ieceri. Atzīties mīlestībā ūdenī var dažādos veidos. Kā piemērs, ar žestu, plakāta, kas iepakots ūdensnecaurlaidīgā materiālā, ar krekliņa, uz kura ir mīlestības vēstījums, palīdzību.

Orientējoši izmēģinājuma ieniršana ar instruktoru izmaksās sākot ar 35 eiro.

Avots: www.passion.ru

Leave a Comment