7 ideālas sievas noslēpumi

Ceturtais noslēpums ir mīlestība. Vīrietim ir vajadzīga beznosacījumu mīlestība, absolūta pieņemšana un mātišķas rūpes. Apprecējies, puisis visas rūpes par sevi no mātes rokām nodod dzīvesbiedra rokās. Mājas viņam ir mātes klēpis, kur viņš aizmirst visas rūpes. Sirsnību attīsta pieskārieni, glāsti, apskāvieni. Mīlestība nevis par kaut ko, bet par spīti visam!

Lasi vēl: Perfektu attiecību noslēpums: 5 paradumi, ko piekopj laimīgi pāri

Piektais noslēpums ir laime. Vīrietis vēlas redzēt sev blakus realizējušos, radošu, integrētu personību. Lai viņš tevi sadzirdētu un cienītu, tev jābūt veiksmīgai profesionālajā vai jebkurā citā jomā. Bet atceries, kad sieviete “noslīkst” pašrealizācijā, un vīrietis pāriet otrā plānā – viņam parādās mīļākā. Viņam vienkārši vajag, lai sieviete uz viņu skatās kā uz karali. Ja jūsu attiecībās tā nav – ķēde pārtrūks…

Sestais noslēpums – gudrība. Sieviete savam vīrietim ir interesants sarunu biedrs un saprotošs draugs. Viņai ir jāciena viņa darbs, izvēle, kā arī kopīgi hobiji.

Septītais noslēpums ir garīgums, ticība. Vīrietim ir svarīgi, lai sieviete ticētu, ka viss būs labi, ka viņai ir vislabākais vīrs un bērni pasaulē. Lai kas notiktu, viņa vienmēr ir mierīga.

Ja jums piemīt visas šīs “slepenās” īpašības, esiet droša, ka vīrietis jūs nekad nepametīs.

 

 

Leave a Comment