7 mīlestības pievilcības zelta likumi, bez kuriem jūs nevarat pārvarēt vientulību

Atcerieties, ka esat unikāls

Katrs no mums ir pārsteidzošs, neparasts un noslēpumu pilns pat priekš sevis. Ja cilvēks atceras, ka viņš nav daļa no pelēkās masas, bet kaut kas unikāls, viņš vairāk mīl sevi, un mīlestība pret sevi ir veiksmes sākums mīlas lietās.

Ļoti svarīgi ir izkopt pašapziņu. Trīs ikdienas vingrinājumi palīdzēs uzlabot garastāvokli un pašcieņu, kas ir ļoti svarīgi tiem, kuri vēlas gūt veiksmi mīlestībā.

Atlaidiet pagātni

Eksperti stingri iesaka pielikt punktu iepriekšējām attiecībām. Jums ir jāaizmirst par bijušo, lai savā sirdī atbrīvotu vietu jaunam cilvēkam. Tas dos lielu mīlestības veiksmi.

Vēlams atbrīvoties no bijušo fotogrāfijām, iztīrīt sociālos tīklus un atbrīvoties no domām par to, kas varētu būt savādāk. Viss notiek tieši tā, kā tam jānotiek. Neskumstiet par to, kas vairs nepastāv.

Nebaidieties sapņot

Jums ir jāiedomājas cilvēks, ar kuru jūs varat turēt rokās, būt brīvam un laimīgam. Domās jāizspēlē dažādas bildes, kā kopā atpūšaties, skūpstāties vai apskaujas.

Lasi arī: Kā vecāku zvaigžņu zīmes ietekmē bērna likteni un personību

Lasi arī: Kā atrast savu aicinājumu saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Šādi darbojas pievilkšanās likums. Šos sapņus Visums uztvers kā lūgumu pēc jaunas mīlestības. Jo vairāk sapņosim un iedomāsimies laimīgu nākotni, jo ātrāk tā pienāks.

Jums ir jāveido galvā cilvēka portrets, ar kuru vēlaties nodzīvot visu atlikušo dzīvi – viņa raksturu, mērķus, sejas vaibstus, vecumu utt. Jo skaidrāks ir šis attēls, jo vieglāk Visumam būs dot mums to, ko mēs vēlamies.

Tēlot

Ja vēlaties atrast savu mīlestību, jūs nevarat vienkārši sēdēt un gaidīt. Ļoti svarīgs ir iekšējais noskaņojums, bet, ja neko nedarīsi, tad arī nekas nenotiks. Jums ir jābūt drosmei satikt jaunus cilvēkus un aktīvi sazināties ar viņiem.

Ja jūs sēdēsit, nekāda vizualizācija nepalīdzēs. Speciālisti iesaka būt aktīvam un kļūt atvērtākam. Nevajag spriest par cilvēkiem pēc izskata, jo starp viņiem var būt viena un tā pati persona. Jādodas uz randiņiem, jāpaplašina savs sabiedriskais loks.

Neaizmirstiet par  talismaniem, lai piesaistītu mīlestību. Viņi arī spēj dot ieguldījumu attiecību veidošanā un dvēseles palīga meklējumos. Talismani paaugstinās kopējo veiksmes līmeni un palīdzēs apiet dažādus mazus šķēršļus ceļā uz laimi.

Leave a Comment