Kā vecāku zvaigžņu zīmes ietekmē bērna likteni un personību

Bērna liktenis un personība galvenokārt ir atkarīga no viņa Zvaigžņu zīmes, taču arī vecāku zīmēm ir liela nozīme viņa rakstura un pasaules redzējuma veidošanā. Zvaigžņu eksperti jums pastāstīs, kā tieši vecāki ietekmē sava dēla vai meitas likteni.

Vērtējot vecāku Zīmju ietekmi uz bērna dzīvi, vissvarīgākā ir viņu piederība noteiktiem elementiem. Atcerieties, ka vecāku dzimšanas datumi pilnībā nenosaka viņu bērna raksturu. Viņi tikai piešķir dēlam vai meitai dažas svarīgas uzvedības iezīmes vai iedzimtus talantus. Sīkāk par bērna rakstura iezīmēm var uzzināt pēc ieņemšanas datuma .

Uguns (Auns, Lauva, Strēlnieks) + Zeme (Vērsis, Jaunava, Mežāzis)

Uguns un Zemes elementi nesavienojas vislabākajā veidā, bet kopā tie veido kaut ko ļoti spēcīgu. Šie divi cilvēki ir neatkarīgi viens no otra, tādēļ viņu bērni piedzimst ar tieksmi pēc brīvības, neatkarības. Viņi ir ļoti gudri, drosmīgi un inteliģenti. Ar šādiem vecākiem dēls vai meita var būt spēcīgi līderi.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Ūdens (vēzis, Skorpions, Zivis) + Gaiss (Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs)

Ūdens un gaiss ir divi pretstati, taču kopā tie ļoti labvēlīgi ietekmē bērnu raksturu. Šādi cilvēki dzemdē ļoti spilgtas personības, kas saprot savas stiprās puses, bet neceļ sevi augstāk par pārējiem. Tādi cilvēki ir nevaldāmi, bet nesēj ap sevi haosu. Viņiem ir ļoti patīkami atrasties blakus.

Uguns (Auns, Lauva, Strēlnieks) + Gaiss (Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs)

Šis ir kodoltermisks dinamikas, emociju un jūtu sajaukums, no kura tomēr tiek iegūta spēcīga savienība. Bērni no šādiem vecākiem piedzimst ar augstu empātijas līmeni. Viņi lieliski izjūt kāda cita bēdas, prieku, pārdzīvojumus. Šādiem cilvēkiem piemīt īpaša harizma un šarms, dzīves mīlestība.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment