Pilnmēnesī dzimušie: raksturs, vājās un stiprās puses

Mūsu senči ticēja: ja bērns piedzima pilnmēness laikā, gaidiet nepatikšanas. No kurienes radās šīs māņticības un kāpēc Pilnmēness dzimušie ieguva sliktu reputāciju? 

Pilnmēnesī dzimušos cilvēkus apvij mistikas un noslēpumainības oreols. Šādu bērnu vecāki bieži piedzīvo trauksmi, sagaidot problēmas sakarā ar to, ka viņu bērni ir dzimuši tik bīstamā un aizraujošā laikā. Faktiski šajā ziņā nav nekādas draudošas zīmes. Šādiem cilvēkiem vienkārši ir unikāls raksturs un  savdabīgas spējas .

Pilnmēnesī dzimis: varoņu noslēpumi

Cilvēki, kas dzimuši Mēness aktivitātes virsotnē, ir nemiernieki, kuri dzīvo šobrīd, neplānojot nākotni un neatskatoties pagātnē. Viņiem ir daudz talantu un mistisku spēju un tikpat daudz netikumu un vājumu.

Pēc bioenerģētikas domām, Pilnmēness laikā Mēness atsakās no Saules ietekmes un pats kontrolē mūsu pasauli. Tas pats attiecas uz cilvēkiem, kuri dzimuši pilnmēness gaismā. Viņi ir ļoti neatkarīgi, brīvi, apņēmīgi un neierobežoti pārvaldīt savu zemapziņu.

Šādi cilvēki ieguva neatkarību no Saules, savukārt Mēness kļuva par viņu vadošo zvaigzni. Viņiem biežāk nekā citiem ir pravietiski sapņi, viņi ir apveltīti ar spēju uztvert citas plūsmas enerģiju, bet, tā kā viņi ir pilnībā atkarīgi no Mēness enerģijas, viņu iekšējais stāvoklis mainās līdz ar Mēness fāžu maiņu.

Pilnmēness laikā dzimušie ir ļoti noslēpumaini, tic māņticībai un bieži pakļaujas viļņainām noskaņām. Viņiem ir raksturīga plastiska apziņa, kas ļauj caur sevi vadīt dažādas enerģijas. Viņi dzīvo uz konflikta robežas starp prātu un jūtām, apziņu un zemapziņu, dvēseli un garu. Tie ir ļoti ambivalenti cilvēki ar neparedzamu uzvedību.

Lasi arī: 7 mīlestības pievilcības zelta likumi, bez kuriem jūs nevarat pārvarēt vientulību

Lasi arī: 5 zelta likumi finansiālu panākumu piesaistīšanai, bez kuriem jūs nevarat kļūt bagāts

Pilnmēnesī dzimis: liktenis un padomi

Dzimšana pilnmēness laikā sola cilvēkiem īpašas likteņa attiecības. Jebkura darbība iegūst gandrīz liktenīgu nozīmi. Viņu prātā vienmēr notiek saprāta karš ar emocijām. Duālā daba daudzus no viņiem apveltī ar maģisku pieredzi: viņi parādījās šajā pasaulē enerģētiski visspēcīgākajā dienā, lai atrisinātu mistiskas problēmas. Enerģētiski spēcīgā dienā piedzimst arī tie, kuri iepriekšējā dzīvē nav atraduši savu likteni un saņēmuši vēl vienu mēģinājumu. Viņiem ir svarīgi atrast un  atmaksāt karmiskos parādus, lai pārrakstītu savu likteni.

Šādu cilvēku liktenis ir ļoti interesants un lielā mērā atkarīgs no tuvās vides, ar kuru viņi mijiedarbojas. Ja tie, kurus viņi mīl, ir uzmanīgi, gādīgi un pacietīgi, tad viņu dzīvē nebūs bēdu. Ja apkārt ir daudz skaudīgu un ļaunu cilvēku, ceļā būs daudz problēmu un grūtību.

Lielākoties Pilnmēness dzimušajiem piemīt fenomenālas spējas: intuitīvs instinkts, pārliecināšanas dāvana, gaišredzība, telepātija. Starp nesējiem un gaišreģiem ir daudz tādu, kas dzimuši pilnmēness laikā.

Praktizētāji iesaka šādiem cilvēkiem apgūt paškontroli. Viņiem ir svarīgi savaldīt savus instinktus un nepakļauties destruktivitātei: par dažām darbībām un vājībām liktenis ieliks milzīgu rēķinu. Vecākiem, kuru bērni ir dzimuši Pilnmēness laikā, vajadzētu būt līdzjūtīgiem pret bērna jūtām un problēmām. Ir nepieciešams viņu vadīt, mierīgi un konsekventi pieradinot pie paškontroles un pašdisciplīnas, pretējā gadījumā jūs varat sabojāt visu viņa potenciālu jau pašā sākumā.

Dzīvojiet harmonijā ar Mēness enerģiju, it īpaši, ja Mēness ir neapzināti kļuvis par jūsu patronesi. Rīkojieties un pieņemiet lēmumus tikai tad, kad Mēness ir spēcīgs un pozitīvs – tas pasargās jūs no problēmām un briesmām. Veidojiet dzīvi saskaņā ar visām Mēness kalendāra norādēm , un tad jūs to dzīvosiet ļoti bagātīgi.

Leave a Comment