7 priekšnoteikumi kā dzīvē dabūt to, ko tu gribi

 

1. Mēģini saskatīt kopainu

Izdomā, kur tu vēlies nonākt un sper soļus pareizajā virzienā. Rīcības plāns palīdzēs tev skaidri definēt mērķus, kā arī atturēties no iespējamās izklaidības.

2. Dibini jaunas draudzības

Vienmēr izturies pret citiem draudzīgi. Tu nezini, kad būs nepieciešams kādam lūgt palīdzīgu roku, šajā ziņā labi paziņas var palīdzēt daudzējādā ziņā. Protams, ka tev katrs cilvēks nav jāuzskata par iespēju sasniegt savu mērķi, bet godīgi un cienījami paziņas var palīdzēt atrisināt dažādas problēmsituācijas un vērst tās par labu.

3. Neaizmirsti par centību

Jo vairāk tu centīsies, jo lielāka iespēja, ka sasniegsi to, ko vēlies. Ja tas nozīmē, ka šobrīd pie plāna jāstrādā ilgāk, bet beigās viss notiks pats no sevis, tas tas ir to vērts. Ja vēlies iegūt paaugstinājumu darbā, uzņemies papildus atbildību, ja vēlies mainīt karjeru, apgūsti ko citu brīvajā laikā.

4. Atpazīsti šķēršļus

Mērķu sasniegšanas ceļš nekad nav īss un taisns – tomēr, ja tu sapratīsi, kas varētu stāties tavā ceļā un kādēļ tas tā varētu notikt, pirms tas notiek, tu vari izveidot plānu, lai to novērstu jau saknē.

5. Sagatavojies pieņemt arī smagus lēmumus

Dažkārt mums jāpieņem kāds smags lēmums, kurš beigu beigās tik tiešām atmaksājas. Šajā gadījumā nav jāpārkāpj likumdošana, viss pārējais gan skaitās.

6. Nekad nepadodies

Neatlaidība ir panākumu atslēga. Ja kāds tev pasaka “nē”, vai cenšas ieskaidrot, ka tu to nevari, mēģini vēlreiz, līdz tev izdodas mainīt citu domas.

7. Tici sev

Tu esi tas, kurš ir spējīgs panākt visu, ko vēlas, tev tikai jānotic sev. Pašpārliecinātība palielina izdošanās iespējamību.

Leave a Comment