7 veidi kā attīstīt savu seksualitāti

Seksuālais sapnis

Lai atklātu savu seksualitāti, no sākuma ieviesiet savā dzīvē patīkamas sajūtas. Nopērc sev skaistu jaunu nakts veļu, vienalga vai tev ir draugs vai nav. 

Seksuāls ēdiens

Ēdienu uzņemšana ir tik pat fizioloģiska vajadzība kā sekss. Lai atklātu savu seksuālo enerģiju, jāiemācās pareizi ēst. Nē, neviens necenšas ieskaidrot jums, lai maini savus ēdienu paradumus. Galvenais, lai ēdot tu gūsti baudu. Piemēram, nopērciet skaistu trauku servīzi, vai nopērciet grāmatu, kur būtu aprakstīts, kā skaisti noformēt galdu. Iemācieties ēst nesteidzīgi.

Seksuāls interjers

Izvēlies pareizo tapešu krāsu vai sienu krāsu, dažādus interesantus un  romantiskus interjera dizaina elementus, kas radīs tavam miteklim romantisku pieskaņu.

Seksuāls sports

Kāds sporta veids patīk tev? Slēpošana, peldēšana, braukšana ar riteni, joga? Nav svarīgi, galvenais lai tu tos fiziskos uzdevumus izpildi. Galvenais, lai sportošanas laikā tu izjūti savu ķermeņu, katru muskulīti. 

Seksuālas ūdens procedūras

Kura sieviete nemīl iet vannā? Iemācieties atslābt, atrodoties ūdenī. Galveno akcentu jāliek, uz to, lai ūdens paņem no jums visu slikto enerģētiku. Lai uzlabotu vannas harmoniju pievienojiet vannas putas, gēlus, eļļiņas. Galvenais domā par labām lietām.

Iepazīsties pati ar sevi

Nekaunies sevi izpētīt. Izzini sava ķermeņa katru detaļu, un zini, kas tavā ķermenī tev patīk vislabāk, un kas vismazāk. Atrodi savas erogēnās zonas, kuras agrāk nezināji. Un paskatieties spogulī, vai tiešām jūs neesiet skaista?

Seksuālās rotaļlietas

Visiem šķiet, ka nav nekā apkaunojošāka, kā ieiet pieaugušo cilvēku veikalā. Mūsdienās ir pieejama tik liela un dažāda šo rotaļlietu izvēle, kas derēs ikvienai sievietei.

Avots: www.passion.ru

Leave a Comment