7 vīriešu slēptās seksuālās fantāzijas

Atšķirība paaudzēs

Vēlme iesaistīties seksuālajā kontaktā ar sievieti, kura ir daudz jaunāka vai vecāka – tā ir katra ceturtā vīrieša fantāzija. Vīrietis iegūst daudz ko jaunu – kad ir veicis dzimumaktu ar pieredzē bagātu sievieti. Daļēji nobriedušā vecumā vīriešu uzmanību pievelk sievietes, kuras ir jaunākas, bet reizēm tās pat mēdz būt viņiem kā meitas.

Taču ne vienmēr šāda vieda fantāzijas realizējās. Tomēr, praktiski katrs otrais vīrietis (vecumā no 25 līdz 50 gadiem) neatteiktos no dzimumakta ar meiteni, kura tik tikko sasniedza pilngadību, un lielākā daļa jauniešu (vecumā līdz 30 gadiem) mēdz aizdomāties par vecāku, ar pieredzi bagātu, ļoti skaistu sievieti gultā, ar kuru varētu veikt jebkurus eksperimentus, lai pastiprinātu seksuālo pieredzi.

 

Ne tāda kā visas

Vēl viena no visizplatītākajām  vīriešu erotiskām fantāzijām – sekss ar sievieti, kurai ir neparasts izskats. Tas nozīmē, ka tas varbūt jebkas – sākot ar apaļīgām dāmām un beidzot ar traku nakti, kuru pavadīt kopā ar melnādainu daiļavu. Starp citu, ne reti vīrieši sapņo par sievieti, kurai ir daudz dažādu tetovējumu uz ķermeņa un pīrsingi (tādās oriģinālākās vietās), un ar tādu neparastu matu krāsu.

Stiprā dzimumam pārstāvji uzskata, ka ja bārene izskatās citādāk – tātad – arī sekss ar to būs atšķirīgāks nekā ar parastu meiteni. Vai tā tas ir vai nav – to var noskaidrot, ja ar kaut ko tādu ir bijušas darīšanas.

 

„Ļaunās spēlītes”

Ne reti vīrieši, kuri darbā ieņem augstākos amatus un tur pakļautībā citus cilvēkus, mēdz gribēt „pakļauties” paši, taču ne ofisa robežās, bet gan vienatnē ar mīļoto.  Fantāzija par „Stingru Dievieti” ādas korsetē, uz augstpapēžu kurpēm un ar pātagu rokās intīmi satrauks katru trešo turīgo un veiksmīgo vīrieti.

Tajā pašā laikā ir arī pretējā doma jautājumam – daudzi džentlmeņi neatteiktos saņemt dominējošo lomu un izlikt visas uzkrājušās emocijas ar pērieniem, pārņemot pilnīgu vadību (anarhiju) pār sievieti vienreizējā spēlē.

 

Slepenais novērotājs

Seksa industrijā, izņemot tradicionālos erotisko produktu veikalus un striptīza klubus, ir samērā populārākas aizraušanā, kuras saucās „pick-up” šovs, kas sniedz iespēju pētīt. Un tiešām, vuajerisms – samērā izplatīta vīriešu fantāzija.

Nopētot kaut ko intīmu no kādas noslēgtas vietas, spēj provocēt uzmundrinājumu, bet apziņa, ka tas ir nesodāmi un izslēdz iespēju pieskarties pie vēlamā objekta, burtiski padara traku. Tāpēc ne reti vīrietis var paprasīt mīļotajai sievietei sevi glāstīt viņa acu priekšā, uztaisīt intīmu foto un atsūtīt to pa pastu u.t.t.

 

Labdien un uz redzēšanos

Vairums vīriešu, tai skaitā tos, kuriem ir pastāvīgas attiecības vai pat laulības, sapņo par kaut ko savādāku savā dzīvē, nesavaldīgu un vienreizēju seksu ar nepazīstamu sievieti. Viņu fantāzijā darbības attīstās apmēram tā: viņi satiekas bārā (noticis acu kontakts), nesarunājoties iet uz tualeti, bet tur, nezinot pat viena otra vārdus, pakļaujas seksam. Pēc tam viņu ceļi šķiras uz mūžu.

Daudzos gadījumos, pat ja potenciāli un izkritīs tāda iespēja, vairāki vīrieši vienkārši uz tādu rīcību neparakstās. Taču pasapņot par to, kāds vīrietis var būt zvērs, izrādīt savu bezkaunību un pašpārliecību – patīkami katram otrajam vīrietim.

Lasi arī: Galvenās lietas, kam vīrietis pievērš uzmanību seksa laikā. Tev tas ir jāzina!

Protams, vairumam vīriešu piemīt vairāk „civilizētākās” seksuālās fantāzijas, kuras var reāli uzzināt un izpildīt. Ja jūsu attiecības ir atvērtas un jūs viens otram uzticaties, tad jūs ar viņu par viņa vēlmēm varēsiet padiskutēt un, iespējams, pat realizēt. No vienas puses, vairumam no tām vajadzētu palikt tikai iedomu robežās, tā kā neķītro sapņu pasaule vienmēr ir saldāka par realitāti. Jebkurā gadījumā jums būs iemesls apdomāties un iespējams izbrīnīt un iepriecināt savu vīrieti ar negaidītām transformācijām vai rīcībām jūsu seksuālajā dzīvē.

 

Avots: passion.ru