8 apbrīnojami ieguvumi, no rītiem dzerot ūdeni tukšā dūšā

Šis rituāls, kurš dziļi iesakņojies Japānas kultūrā, patiesībā ir zinātniski pierādīts ūdens ārstēšanas veids, kurš palīdz tikt galā ar daudziem Vese***as traucējumiem. Atšķirībā no ASV un daudzām citām rietumu valstīm, Japānas iedzīvotāji reti kad sastopas ar tādām Vese***as problēmām kā aptaukošanās un diabēts. Mēs varētu daudz ko mācīties no viņu veselīgā dzīvesveida!
Kāpēc ūdens dzeršana ir tik svarīga?

Iesākumam, 70% no tava ķermeņa sastāva ir ūdens, tāpēc ir svarīgi tā krājumus atjaunot pēc iespējas biežāk, lai ķermenis spētu pienācīgi darboties. Kad ķermeņa nepieciešamība pēc ūdens netiek pienācīgi nodrošināta, tas var radīt daudz un dažādas Vese***as problēmas gan īstermiņā, gan ilgtermiņā.

Ilgtermiņa dehidratācija, jeb atūdeņošanās var novest pie reimatoīdā artrīta, migrēnas, stenokardijas, kolīta, dispepsijas, hipertensijas, aptaukošanās, hemoroīdiem, krūts vēža, plaušu tuberkulozes, nierakmeņiem, sinusīta un dzemdes vēža.

Palīdzi savam ķermenim izvairīties no šīm slimībām, izdzerot ūdeni ik rītu pēc pamošanās un turpini to uzņemt visas dienas garumā.

Lasi arī: Brauna diēta tiem, kuriem slinkums gatavot sarežģītus ēdienus

Kā veikt ūdens ārstēšanu?
Šī ir pierādīta metode, kā ārstēt dažādas Sli**bas, menstruāciju traucējumus un ar acīm saistītas kaites. Šī ārstēšanas kursa laikā arī, iespējams, ievērosi, ka tev ir vairāk enerģijas un uzlabojusies pašsajūta.

Izdzer aptuveni 160 ml ūdens (četras reizes) uzreiz pēc pamošanās, pirms zobu mazgāšanas un vēl tukšā dūšā.

Neko neēd vēl turpmākās 45 minūtes.

Izdzer ūdeni vismaz 30minūtes pirms ēšanas, bet ne turpmāko divu stundu laikā pēc brokastīm, pusdienām, vakariņām.

Ja tu nevari izdzert četras glāzes ūdens tukšā dūšā, tad vari sākt ar vienu glāzi vai tik, cik tavs ķermenis spēj uzņemt. Ar laiku tu spēsi palielināt šo apjomu sasniedzot vēlamos 640ml.

Kad es varu sagaidīt rezultātus?
Diabēta vai augsta As**sspiediena pacientiem: vismaz pēc 30 dienām
Aizcietējumu vai gastrīta gadījumā: vismaz pēc 10 dienām
Turberkolozes pacientiem: vismaz pēc 90 dienām.

Galvenie ieguvumi ūdens dzeršanai tukšā dūšā.

1. Palīdz ķermenim atbrīvoties no toksīniem.
Ūdens dzeršana dabiski veicina kustību tavā organismā. Naktī ķermenis “salabo sevi” un izdzen visus toksīnus. No rīta, dzerot ūdeni tukšā dūšā, tu palīdzi izskalot šos kaitīgos toksīnus – tavs ķermenis ir svaigs un veselīgs. Pietiekama ūdens daudzuma uzņemšana var palīdzēt veicināt jaunu muskuļu un As**s šūnu veidošanos.

2. Uzlabo vielmaiņu.
Ūdens dzeršana tukšā dūšā var uzlabot tavas vielmaiņas ātrumu par vismaz 24%. Tas ir ļoti svarīgi cilvēkiem, kuri ievēro striktu diētu. Uzlabota vielmaiņa nozīmē arī uzlabotu gremošanas sistēmu. Tev būs vieglāk sekot savai diētas rutīnai, ja spēsi sagremot pārtiku ātrāk. Ūdens dzeršana uzreiz pēc pamošanās attīra resno zarnu, padarot uzturvielu uzņemšanu efektīvāku.

3. Veicina veselīgu svara zaudēšanu.
Kad tu no rīta tukšā dūšā izdzer ūdeni, tavs ķermenis atbrīvosies no visiem toksīniem un tava gremošanas sistēma uzlabosies. Tu mazāk jutīsi izsalkumu un tava kāre tiks mazināti. Tas mazinās iespēju pieņemties svarā no pārēšanās.

4. Novērš grēmas un gremošanas traucējumus.
Gremošanas traucējumus bieži vien izraisa palielināts kuņģa skābes daudzums. Tu izjūti grēmas, kad kuņģa skābe atplūst barības vadā. Kad tu dzer ūdeni tukšā dūšā, šīs skābes tiek nospiestas lejup un atšķaidītas, atrisinot problēmu. Tas tavam kuņģim arī dod iespēju pamosties un sagatavoties brokastīm.

5. Uzlabo sejas ādu un mirdzumu.
Atūdeņošanās izraisa pāragras grumbas un dziļas poras ādā. Kādā pētījumā noskaidrots, ka 500ml ūdens izdzeršana tukšā dūšā uzlabo As**s plūsmu ādā un liek ādai mirdzēt. Kā arī, dzerot vairāk ūdeni visas dienas garumā, tavs ķermenis atbrīvojas no toksīniem, kas tavu ādu padarīs mirdzošāku.

6. Padara matus spīdīgus, gludus un veselīgus.
Dehidrācija var nopietni ietekmēt matu augšanu. Ūdens dzeršana pietiekamā daudzumā baro tavus matus, lai tie būtu stipri un veselīgi. Aptuveni 1/4 no ikkatras matu šķipsnas svara veido ūdens. Nepietiekama ūdens uzņemšana matus var padarīt neizturīgus un plānus. Tev ikkatru dienu vajadzētu dzert vairāk ūdens, bet ūdens dzeršana tukšā dūšā var vēl vairāk uzlabot tavu matu kvalitāti.

7. Samazina nierakmeņu veidošanās un urīnpūšļa infekcijas risku.
Ūdens iedzeršana uzreiz pēc pamošanās ir svarīga, lai novērstu nierakmeņu veidošanos un urīnpūšļa infekcijas. Ūdens dzeršana tukšā dūšā atšķaida skābes tavā vēderā, kuras noved pie akmeņiem nierēs. Jo vairāk ūdens tu izdzersi (veselīgas normas ietvaros), jo aizsargātāks tu būsi pret dažādām urīnpūšļa infekcijām, kuras izraisa toksīni.

8. Stiprina imūnsistēmu.
Ūdens dzeršana tukšā dūšā palīdz izskalot un līdzsvarot limfātisko sistēmu, kas noved pie imunitātes uzlabošanās. Stipra imūnsistēma palīdzēs tev izvairīties no dažādām slimībām un slimot retāk kopumā. Kā redzi, ūdens dzeršanai uzreiz pēc pamošanās ir daudz un dažādu pozitīvu ietekmju. Tas, bez šaubām, ir vieglākais veids, kā ieviest pozitīvas pārmaiņas savā dzīvesveidā, netērējot naudu.

Leave a Comment