8 iemesli, kāpēc vīrieši pamet sievieti, pat, ja to spēcīgi mīl

3. Ar viņu tu esi nelaimīga

Vīriešiem ir vitāli svarīgi, lai viņu sievietes būtu vislaimīgākās. Viņi ir patiesi satraukti, kad mīļotās ir skumjas, viņi sāk justies vainīgi. Un, nespējot izturēt pastāvīgu spriedzi, viņi atstāj cerībā, ka bez viņa jūs būsiet laimīgākas.

LASI ARĪ: 10 mācības, ko es guvu no pieļautajām kļūdām līdz 30 gadu vecumam

4. Jūs bieži “ieslēdzat” mazo meiteni

Psihologi saka, ka sievietei jābūt atšķirīgai. Vajadzības gadījumā – karaliene un reizēm mazā meitene. Bet visam jābūt līdzsvarā. Saskaņotām attiecībām starp diviem pieaugušajiem nevajadzētu atgādināt tēvu / meitu pārī.

5. Jūs vēlaties pārtaisīt viņu

Daudzos pāros pēc noteiktā laika tiek izvirzītas pretenzijas. Tad viņš strādā daudz, tad viņš ģērbjas ne tā, tad viņš smejas pārāk skaļi. Pārtrauciet piekasīties pie sīkumiem, ja nevēlaties viņu pazaudēt.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2018. gada decembrim – sarežģīti piedzīvojumi!

6. Jūsu attiecībās dominē negatīvs.

Ja esat pieļāvuši kļūdu ar partneri un šķērsojāt līniju, kuru jūs nevarējāt šķērsot, un tagad jūsu attiecībās dominē savstarpēji aizvainojumi, neapmierinātība, tad visticamāk viņš pametīs.

7. Jūs manipulējat ar viņu

Vīrietis ļauj sievietei manipulēt sevi, bet līdz brīdim. Viss beidzas. Jūs ilgstoši nevarēsiet sasniegt vēlamās manipulācijas, un viņš no tā ātri nogurst.

LASI ARĪ: Visvieglprātīgākās Zodiaka zīmes

8. Jūs viņu nenovērtējat

Vīriešu psiholoģija ir tāda, ka tie vienkārši alkst atzīšanu, it īpaši no sievietes, kuru viņš mīl. Atcerieties savu attiecību sākumu. Protams, jūs apbrīnojāt viņa katru darbību, un tagad ko? Vai nelūdzat viņam papūlēties, vai jums ir grūti viņu paslavēt pat par sienā iedzītu naglu?

Attiecības starp vīrieti un sievieti ir sarežģīta tēma, un šeit nav īpašu noteikumu. Bet mūsu spēkos ir nodrošināt, ka mazie cēloņi neiznīcina jūtas!

Avots: fabiosa

Leave a Comment