Visvieglprātīgākās Zodiaka zīmes

Ir zināms, ka mūsu raksturīgās iezīmes lielā mērā nosaka zvaigznes. Zinot, cik vieglprātība ir raksturīga dažām zīmēm kopš dzimšanas, jūs varat labāk izprast savus draugus, paziņas un kolēģus.

Vieglprātība ir divkārša rakstura iezīme. No vienas puses, tas var traucēt sarežģītu vai monotonu darbu izpildi, ko var atstāt uz vēlāk. Tomēr vieglprātīgumu nevar uzskatīt par pilnīgi negatīvu pazīmi: tas ir tas, kas palīdz vieglāk uztvert negatīvos notikumus un saglabāt optimistisku attieksmi. Eksperti analizēja visu zīmju spilgto pārstāvju dzimšanas diagrammas un atrada trīs visvieglprātīgākās Zodiaka zīmes.

Trešā vieta: Auns

Auns – spilgti, iedvesmojoši, spējīgi aizdegties kādā darbā, sāk aktīvi to attīstīt, un pēc tam zaudē interesi. Auna vieglprātība diezgan labi ietaupa laiku: agrāk vai vēlāk, katrs Auns atrod tos  hobijus, darbavietas un attiecības, kas saglabās šī Zodiaka interesi.

Laimīgā tikšanās ar viņa mīļoto, savu mīļo darbu vai jaunu hobiju, Auns vieglprātīgi izmet visus nevajadzīgos un virspusējos, koncentrējoties uz galveno. Izvēle var nebūt vienkārša, bet, kad tā notiks, Auns nešaubīsies.

Lasi arī: Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa horoskops

Otrā vieta: Dvīņi

Gaisīgie Dvīņi bieži tiek saukti par vieglprātīgiem, viņu vispiezemētāko radinieku vidū. Patiesība ir tāda, ka ne visi var saprast pretrunu būtību, kas valda Dvīņos. Abas šīs zodiaka zīmes dubultās būtības daļas ir vienlīdz spēcīgas, un tādēļ Dvīņi bieži vien plosās starp diviem vienlīdz pievilcīgiem virzieniem, cieš no izvēles grūtībām un galu galā palaiž garām daudzas brīnišķīgas iespējas.

Tomēr vieglprātīgums bieži nāk kā glābiņš Dvīņiem: ar rokas mājienu, uz divām vienlīdz pievilcīgām iespējām, Dvīņi negaidīti sastop trešo. Parasti tā ir nejaušība, kas laika gaitā izrādās vispiemērotākā.

Lasi arī: 2019.gads – Dzeltenās zemes cūkas gads: varēsiet uzlabot attiecības un finansiālo situāciju!

Pirmā vieta: Ūdensvīrs

Ūdensvīrs – radoša daba, bieži pārāk daudz lidinās mākoņos. Kad iegājis viņa iekšējā pasaulē, Ūdensvīrs var viegli aizmirst par aktuālām problēmām, steidzamiem jautājumiem un tikšanos. Šāds vieglprātīgums var radīt grūtības šim simbolam, bet tajā pašā laikā zemapziņā palīdz noteikt prioritāti.

Citas zīmes dažkārt nevar izlemt, kā pavadīt laiku vai izvēlēties vienlīdz dārgu hobiju. Ūdensvīram nav šādas problēmas: viņš visu izmēģinās, izvēlēsies to, kas viņam patiešām patika, un baudīs prieku no viņa vaļaspriekiem, viņa mīļāko darbu un iespēju pastāvīgi apgūt jaunas lietas.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment